Lenovo 5 Pro 16ACH6 nasıldır?

birkanoztrk

Decapat
Katılım
20 Mayıs 2021
Mesajlar
862
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bir süre sonra laptop alacağım ve isteklerim: 3 yıl götürmesi, bataryası üniversiteye götüreceğimden ötürü biraz uzun olmalı, çok oyun oynayan biri değilim ama oyun performansı biraz iyi olsun yeter. Bir de üniversite için gerekli programları rahatça açsın. Böyle bir laptop arıyordum ve karşıma.

Lenovo 5 Pro 16ACH6 çıktı.​


Sizce bu laptop nasıldır? Dediğim gibi çok fazla oyun oynayan biri değilim ama oynuyorum tabii ki. Sizce fiyatına göre iyi midir? Bunu tercih etme sebebim 6 saat civarı batarya performansı sunması.
 
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...oDFCJiB5oe_4j9K2iShoCDQYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds bundan bahsediyorsunuz sanırım. Aslında ürün güzel. Ekran kartı 3050 (Max-Q) işlemci gayet yeterli. Batarya uzun gider gibi duruyor. Oyuncu laptopu alınmayacaksa güzel bir ürün gibi duruyor.
yani derdim oyuncu laptopu olsun işte ışıklı mışıklı olsun değil. Oynadığım oyunları iyi seviyede açsın (RX 580 kullanıyorum.) Bataryası iyi olsun dertlerim bunlar valla hocam.
 
Yani derdim oyuncu laptopu olsun işte ışıklı mışıklı olsun değil. Oynadığım oyunları iyi seviyede açsın (RX 580 kullanıyorum.) Bataryası iyi olsun dertlerim bunlar vallahi hocam.

Bayağı oyun vs açar. Gayet güzel ürün. Ekran 120Hz zaten. Batarya da uzun gider gibi duruyor. Yani oyuncu laptopu istenmiyorsa alınılabilir.
 
Kankam bu model ısınıyormuş ve metal kasa olduğu için de klavyede bayağı bir hissediyosun sıcaklığını. Ayrıca RAM'leri ileride arttıramazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı