Kadıköy belediyesinden "skandal" karar

Türkiye'ye 'sömürgeci faşist Türk devleti' diyen örgüte belediye salon vermiş!
TSK'nın Suriye'deki terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik operasyonuna 'Sömürgeci faşist Türk devleti' diyen Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'nun (SGDF) Kadıköy Belediyesi'ne ait salonda 'genel kurul' düzenlediği öğrenildi.
PYD/YPG destekçisi Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'na (SGDF) “genel kurul toplantısı” için Kadıköy Belediyesi'nin salonu verildiği öğrenildi.

Türkiye için “Sömürgeci faşist Türk devleti” ifadelerini kullanan örgütün, belediye salonunda toplantı yaptığı haberi örgütün sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.
SGDF adına 5 Ekim'de yapılan Twitter paylaşımında, Kadıköy Belediyesi'ne ait salondan pozlar veriliyor ve şu ifadeler yer alıyor:

“10. Genel Kurulumuzu başarıyla tamamladık. Suruç şehitlerimiz başta olmak üzere, devrim ve sosyalizm şehitlerimizin izinden yürüyerek gençliği özgürlüğün safında örgütleyecek ve faşizmi yeneceğiz! Yaşasın özgürlük, yaşasın sosyalizm! #ZafereKadarDaima”
image_750x_616ae2fae7b2b.jpg

SGDF'nin başka bir sosyal medya paylaşımında TSK'nın PYD/YPG'ye yönelik operasyonunda öldürülen Kerem Pehlivan'ı şu ifadelerle andığı görüldü:
image_750x_616ae322c2753.jpg

Kaynak:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kartal- Kadıköy buralarda yaşayan bilir, böyle sendika adı altında onlarca açılmış yer ve bu düşünceye hizmet eden insanlarla dolu.
 
 
Yapar mı kanka? Random atmak yasak olmasa şuan deli gülüyordum.
Çok değişik varlıklarsınız. Arkadaşı ilk defa forumda gördüm eğer önceden de tek tarafa ait subjektif konular açtıysa eyvallah ama iki tarafa ait objektif haberler yaptıysa "ülke bu yüzden" gelişmiyor diyebiliriz bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı