Xbox konsollarında Efsane Cuma indirimi nasıl olur?

jurisz

Picopat
Katılım
8 Mart 2021
Mesajlar
475
Çözümler
1
Birkaç gün önce Xbox konsolu aldim 4.599 liraya ve kardeşime de alayım dedim. Kendisi şu an acele etme diyor, indirim olursa alırsın diyor. 40 gün sonra efsane Cuma indirimi olacak. Xbox konsollarina güzel indirimler gelir mi sizce?
 
Son düzenleme:
Birkaç gün önce Xbox konsolu aldim 4.599 liraya ve kardeşime de alayım dedim. Kendisi şu an acele etme diyor, indirim olursa alırsın diyor. 40 gün sonra Efsane Cuma indirimi olacak. Xbox konsollarina güzel indirimler gelir mi sizce?
Beklemeye değer bence. İnşallah güzel bir indirim olur. Kardeşin doğru söylüyor.
 
Geliyor hocam. Takipte kalın.
 
İndirimler konusunda tam bir şey söyleyemeyiz fakat dolar bu hızla artmasa bekle derdim. İndirimlerde güzel şeyler olacağını düşünüyorum ben yine de. Beklemeniz daha iyi olur.
 
Birkaç gün önce Xbox konsolu aldim 4.599 liraya ve kardeşime de alayım dedim. Kendisi şu an acele etme diyor, indirim olursa alırsın diyor. 40 gün sonra efsane cuma indirimi olacak. Xbox konsollarina güzel indirimler gelir mi sizce?

10 gün önce Tokyo bilmem ne indirimleri olmuştu ve ben 70 liraya 3 adet oyun aldım efsane Cuma'da fiyatlar acayip düşecek oy yüzden ben de bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı