İncehesap kargosu kaç günde gelir?

hasan tahsin21

Femtopat
Katılım
8 Temmuz 2021
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İncehesap üzerinden dün gece Razer Kraken Tournament Edition sipariş ettim. İncehesap'ta 21 Ekim perşembe günü kargoya verilecek diyor.
Daha erken gelme şansı var mı? Daha önceden alışveriş yapmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
 
Gaming gecelerinde bile cumartesi sabahtan kargoya veriyorlardı. Ellerinde varsa ilk günden direkt verirler.
 
Gaming Gecesi'nde satın alınan ürünler benim gördüğüm kadarıyla hep pazartesi kargoya veriliyor ve salı günü elime ulaşıyor MNG ile.. İstanbul'dan Kuşadası'na durum böyle. Gaming Gecesi dışında ise hafta içi yaptığım alışverişlerde de alışverişi günün erken saatlerinde yaptıysam eğer yine aynı gün kargoya veriliyor ertesi gün kargo bünyesinde bir aksilik yoksa elime ulaşıyor. Aksilik olursa da 3. gün elime ulaşıyor.
 
Gaming gecesi'nde satın alınan ürünler benim gördüğüm kadarıyla hep pazartesi kargoya veriliyor ve salı günü elime ulaşıyor mng ile. İstanbul'dan kuşadası'na durum böyle. Gaming gecesi dışında ise hafta içi yaptığım alışverişlerde de alışverişi günün erken saatlerinde yaptıysam eğer yine aynı gün kargoya veriliyor ertesi gün kargo bünyesinde bir aksilik yoksa elime ulaşıyor. Aksilik olursa da 3. gün elime ulaşıyor.

Gaming gecelerinde bile cumartesi sabahtan kargoya veriyorlardı. Ellerinde varsa ilk günden direkt verirler.

Genellikle ilk iş günü kargoya veriyorlar ancak önlem amaçlı o tarih. Yüksek ihtimalle bugün, düşük ihtimalle de yarın kargoya verilir. Adrese bağlı olarak 1 ya da 2 günde elinizde olur.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı