Dedemin beni sinir etmesi

İkimize de çay koyuyorum, gelip benim bardağımı da içiyor. Üstümü değiştirirken kapıdan içeri giriyor. Ya şimdi deden o senin bir şey olmaz diyeceksiniz ama adam resmen sapık. Ben sizin odanıza üstünüzü değiştirirken girsem hoş olur mu? Ayrıca bunları yanlışlıkla da değil bilerek yapıyor.
Aranıza mesafe koyun. 🧐
 
Bu arada arkadaşlar herkes konuş yazmış ama ben çok utanıyorum bunları söylemekten. Ya benimle küser ve bir daha konuşmazsa?

Bence de. Kırılgan bir yapıya sahip olabilir. Sizin evde kalıcı kalacak değil 1-2 hafta kalır gider. Söylemeyin. Aldırış etmeden gülün eğlenin takılın. Allah muhafaza bir gün kaybederseniz, neden zamanında şunu yapmadım neden zamanında eğlenmedim diye üzülürsünüz. Uzun yoldan gelmiş zaten. Her zaman görüşme imkanınız yok,kısıtlı.
 
Valla bilemem, dede konusunu görünce istemsizce girdim. Dede dede... Benim için hayatın anlamı, hayattaki en güzel şeyimin genel adı. Ah be, birbirimize öyle bağlı idik ki, ne ana ne baba, kötü olan şu(aslında iyi ama acı anlaminda daha da kotulestiriyor) dedemle altlı üstlü oturmamız. Dolayısıyla her günüm hatta inan her anım onunlaydı. Okuyacaktım o da diyordu ki "sen oku ben de gelim seni gorim oğlum, herkes yapir sen niye yapamirsan?", "Ben ölünce kim okuyacak sen okuyacan, başka kimim var?" Gibi şeyler söylerdi tabi milyon şey arasından bu sadece ikisi. Yani belki saçmaladım ama ne bileyim be, sevin dedenizi , biliyorum kimse benimki gibi olamaz, kimse benim gibi de sevemez ama sevin yine de. Yitip gidince anılar, hedefler de gidiyor, kafan ne derse ne başka şeye kalıyor, o gidiyor sen de gidiyorsun. Tabii benim gibiysen. Neyse dostum, boş ver yaşlı insanlar onlar, sen gençsin deli dolusun, senin zamanından da geçti o insanlar, o yüzden bir nevi de en iyi onlar seni anlar, en azından benimki hep öyleydi. Sevmesen bile seviyormuş gibi yap, sevgi her şeydir, hele onlar için.
 
Telefonumun koruyucu camından hava girdi ve izi kaldı. Dedem de ver bir bakayım dedi. Geldi büktü parmağıyla camı kırdı. Nasıl bastırdıysa arka camını da kırdı. En az 300 TL masraf var. Bilerek yaptı bu arada. Bir de gelmiş benimki kırık seninki de kırık olsun diyor.

Aklıma şu geldi xd.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı