FIFA 22 bağlanılacak sunucuyu engelleme

sancarsavas

Decapat
Katılım
27 Haziran 2021
Mesajlar
675
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. PS5 Üzerinde FIFA 22 oynuyorum (Ultimafe Team) genelde de iyi oynarım. Ama bazı serverlar özellikle Almanya'daki server o kadar yoğun ki o maçlar inanılmaz ağır oynanıyor. Zaten EA Sports bu kadar para kazandığı bir oyunda server sorununu nedense çözmek istemiyor.

Konuya gelecek olursak modem ayarlarından PS5'e verdiğim sabit IP'nin Almanya'daki adreslere toptan çıkışını engelleme gibi bir özellik var mı? Bunu yapabilen Netgear Router'lar var ama onlar server seçmeye yarıyor. Ben bir tek engelleme yapabilsem yeterli benim için.

Modem ayarlarında bu şekilde özellikler var. Reddit vb forumlarda FIFA server'larından bazılarının IP'leri de mevcut. Ama bir kesinlik yok. Komple Almanya'yı engelleyebilsem PS5 için dah iyi olur varsa böyle bir şey:)) Bu konuda çözümü olan varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
 
Bütün Avrupa 20 30 ms ile oynuyor, tek Almanya değil, maalesef engellenmiyor ben 50 ms alıyorum div 1'im, coğrafya kaderdir
Bence sorun ms değil. Telefon interneti ile de oynasanız boş server’da daha rahat oynuyorsunuz. Fifa’nın sunucuları gerçekten çok kötü. Almanya sunucularını engelleme isteğim, çok yoğun olmaları. Çünkü Doğu Avrupa’da başka sunucu yok herkes oralara veriliyor. Yoksa Alman oyuncularla bir derdim yok:)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı