NetSpeed vs TurkNet

NYTMARE

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2021
Mesajlar
2.949
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben 3.5 yıldır NetSpeed kullanıyorum ve son zamanlarda olan kesinti ve ping sorunlarından dolayı TurkNet'e geçmeye karar verdim. Ancak TurkNet hakkında da kötü şeyler durdum acaba TurkNet'e geçmeli miyim? Yoksa NetSpeed'e kalıp kullanmaya devam mı etmeliyim? 2 internet sağlayıcıyı da kullanıp deneyimleyen varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Bu da hat değerlerim.

resim_2021-10-19_202951.png
 
TürkNET kullanıyorum halihazırda. SpeedNET kullanmadım. Ama TürkNET sorarsan nasıl diye. Son derece memnunum. Ama bu sizin altyapınızla da alakalı bir durum. Hız sorgulaması altyapı sorgulamanızı felan bir yapın.
 
TurkNet kullanıyorum halihazırda. Speednet kullanmadım. Ama TurkNet sorarsan nasıl diye. Son derece memnunum. Ama bu sizin altyapınızla da alakalı bir durum. Hız sorgulaması altyapı sorgulamanızı falan bir yapın.

Altyapım sadece VDSL destekliyor ne yazık ki fiber mevcut değil.
 
Hocam TürkNet VDSL kullandığım dönemlerde sıklıkla kesinti yaşadığım zamanlar oluyordu. Maalesef altyapı Türk Telekom olunca hangi ISS geçerseniz geçin kesinti olmayacağının garantisini veremez.
Çalışmalar dışında herhangi bir kesinti yaşamadım. Oluşan kesintinin de düzeltilmesi 15-20 dakikayı bulmadı. Tabi bu herkeste aynı olacak diye bi kaide yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı