Prime Gaming vs Game Pass

Kaan.3535

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2020
Mesajlar
221
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. İkisinden birine abone olmayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Prime Gaming'in oyun sayısı az geldi ama Game Pass'deki oyunlarda kalıcı değil ve 30 TL. Sizce hangisine abone olayım? Sizin tercihiniz neden yana olur?
 
Prime Gaming çok F/P ama ben Game Pass tercih ederdim. İkisini aynı anda alabiliyorsanız, ikisini de alın.
 
Amazon'dan ürün alacağım zaman veya güzel oyunları ücretsiz verdikleri zaman Prime üyeliği alıyorum. Zaten fiyatı çok uygun. Onun dışında Gamepass ile karşılaştırmak mantıksız. Alabiliyorsanız tabii ki Gamepass. Olur da bir gün güzel oyun verirler, o ay yanına eklersiniz.
 
İkisi de alınır fakat amaç oyunsa Game Pass daha mantıklı oradaki oyunlar belli sonuçta Prime sadece belirli zamanlarda veriyor.
 
Önerileriniz için teşekkür ederim. Bir de şey soracaktım.Biraz araştırma yaptım ve game pass oyun dosyalarına erişime izin vermiyormuş.Oyunlara türkçe yama yapmak istediğimde zor yapacağım ya da yapamayacağım.Youtube de birkaç konu gördüm bununla ilgili.O da bazı oyunlarda işe yarıyormuş.Bir de bir yerde bir şey okudum.Bazı oyunlarda desteklenen modlar varmış.Oyun menüsündeki mod sekmesinden modu indirip oyunu Türkçe yapabiliyormuşuz.Bunu nasıl yapıyoruz? Direkt kendi mi yapıyor yoksa bu da mı uğraştırıyor? Bilen cevaplayabilir mi?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı