Resident Evil Village 186,93 TL

Oğuzhan Necip Şahin

Megapat
Süper Moderatör
Katılım
4 Mart 2015
Mesajlar
4.135
Makaleler
31
Çözümler
172
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknoloji Yazarı
Resident Evil Village Steam üzerinde %33'lük bir indirimle şu anda 186,93 TL'den satışa sunuluyor. Oynamak isteyenler için güzel bir fırsat bence.

Ayrıca paket içerisinde Resident Evil karakterlerinin savaştığı, 2022 yılında çıkış yapması beklenen oyun da ücretsiz olarak veriliyor.

 
Oyunu aldım, birkaç gün oynadım iade ettim. İade etmemin sebebi: "Neredeyse, Resident Evil 7 BioHazard ile aynı olması." Yaptığımız şeyler de aynı. Mesela, 7 oynarken bir bölümde, şöminenin içinden bir yere geçmiştim. Aynısını, bu oyunda da yapmışlar. Onun dışında bir sürü benzerlik yine var. Tabii, isteyen alsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu aldım, birkaç gün oynadım iade ettim. İade etmemin sebebi: "Neredeyse, Resident Evil 7 BioHazard ile aynı olması." yaptığımız şeylerde aynı. Mesela, 7 oynarken bir bölümde, şöminenin içinden bir yere geçmiştim. Aynısını, bu oyunda da yapmışlar. Onun dışında bir sürü benzerlik yine var. Tabii, isteyen alsın.

Oyun 7'nin devamı olduğu için aynı olması normal değil mi? RE 4 gibi açık dünyaya taşımışlar. Belirli bir farkı bu zaten.
 
Oyunu aldım, birkaç gün oynadım iade ettim. İade etmemin sebebi: "neredeyse, Resident Evil 7 biohazard ile aynı olması." yaptığımız şeylerde aynı. Mesela, 7 oynarken bir bölümde, şöminenin içinden bir yere geçmiştim. Aynısını, bu oyunda da yapmışlar. Onun dışında bir sürü benzerlik yine var. Tabii, isteyen alsın.

O sırada her yıl aynı oyun çıkaran Far Cry ve FIFA yapımcıları. ☹️
 
Ne gibi farklılıklar olabilirdi mesela?

Grafik ve oynanış tarafında geliştirmeler ve yenilikler yapılabilir. Resident Evil 2 Remake'in sevilmesi ile Resident Evil 3 Remake'in sevilmemesinin sebepleri ironik olarak aynı. 2. oyun tuttu diye 3. oyunu da birebir aynı şekil yapıktıları için insanlar sevmediler.
 

Geri
Yukarı