Windows logosu geldikten sonra siyah ekran oluyor

yusuftahaguler

Femtopat
Katılım
6 Mayıs 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
CPU over temperature hatasından sonra bilgisayarı söktüm ve olası sorunlara baktım olay soğutma bloğunun işlemciye değmemesi yani bloğun tam oturmamasıymış. Bu sorun halloldu ancak bu hatayla karşılaşmadan önce de bilgisayardaki yazılar tamamen gitti. Google'daki yazılar masaüstündeki yazılar vs. restart attığımda zaten over temperature hatasını gördüm. Şu an bir sorun yok ancak Windows ekranı geldikten sonra siyah ekranda kalıyor. Her yolu denedim ancak bulamadım. Acaba bir kablo falan mı takmayı unuttum? Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka CTRL alt delete yapıp Görev Yöneticisi'ni aç sol üsten dosyaya tıkla yeni görev çalıştıra tıkla Explorer yaz tamam de.

Kanka dediğim gibi son çare bu foruma yazdım onlarca video izledim ancak bir çözüm bulamadım dediğin CTRL alt delete algılamıyor mouse tıkıda algılamıyor sadece fare imleci ve siyah ekran.
konu güncel çözüm bulamadım
 
Son düzenleme:
Laptop mu masaüstü mü masaüstü ise eğer USB kablolarını ön tarafa takıyosan çalışmıyorsa belki ön porta bağlı kablolar çıkmıştır anakartın arka tarafından bağla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı