Rival 650 vs Razer Viper Ultimate vs Logitech G PRO Wireless vs ASUS ROG Gladius 2 Wireless

Fatih_42

Hectopat
Katılım
24 Mart 2019
Mesajlar
542
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. 11.11 indirimlerinde alacağım ve FPS ağırlıklı oyuncu mouse arıyorum. Seçtiğim 4 mouse var ve bunların haricinde önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

1. Rival 650 ( çok tartışılan ama bir o kadar da beğenilen bir mouse. En bilindik sorunu kauçuk erimesi sorunu. Bu sıkıntıyı yaşayan da var yaşamayan da. Tasarımsal bakımdan en çok beğendiğim mouse. E-sporcularında tercih ettiği bir mouse. Kauçuk sorunu kafamı karıştırıyor. )
2. Razer Viper Ultimate veya Cyberpunk 2077 modeli. ( Razer kalitesini hepimiz biliriz. Yine çok beğenilen farelerden birisi. Sağ ve sol tiklerinin kaygan olması, tekerleklerinin fazla ses çıkarması problemi varmış okuduğum kadarı ile )
3. Logitech G PRO Wireless ( kablosuz oyuncu mouse bakımından en iyisi olarak kabul edilir fakat çift tıklama sorunları varmış diye duydum emin değilim )
4. ASUS ROG Gladius 2 Wireless ( hakkında en az bilgiye sahip olduğum mouse. ASUS ekipman konusunda ne kadar iyi bilmiyorum. Tasarımsal bakımdan ve diğerlerine nazaran fiyat avantajı bakımdan ekledim listeye )
 
Merhabalar, geçen yaz Rival 710'dan Gladius 2 wireless'a geçiş yaptım. Malzeme kalitesi düşük bir mouse. Yan taraflarından biraz bastırdığımda çıtırdama sesleri geliyor. 🙃 Razer viper ultimate için genel olarak yorumlar iyi fakat çoğu kabloludan kablosuza geçiş deneyimini aktarmış.
 
Merhabalar, geçen yaz Rival 710'dan Gladius 2 Wireless'a geçiş yaptım. Malzeme kalitesi düşük bir mouse. Yan taraflarından biraz bastırdığımda çıtırdama sesleri geliyor. 🙃 Razer Viper Ultimate için genel olarak yorumlar iyi fakat çoğu kabloludan kablosuza geçiş deneyimini aktarmış.

Tasarım olarak hoşuma gittiği için eklemiştim listeye eledim büyük ihtimalle.
 
Gladius II Wireless iyi değil, RVU'nun QC sorunları çok yaygın, Rival 650 çok ağır, kauçuk ve teker sorunları var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı