Riot çalışanından nasıl şikayetçi olurum?

darkVE

Kilopat
Katılım
3 Mart 2017
Mesajlar
96
Çözümler
1
Durumu fotoğraflarla belirttim, bilgisayarımda herhangi bir şekilde cihaz banı yoktur farklı bir hesap açıp oyuna rahatlıkla girebiliyorum. Fotoğraflarda görmüş olduğunuz üzere Riot çalışanı ilgilenmesi gerekirken kopyala yapıştır yaparak cihaz banının ne olduğunu açıklıyor bu sorumsuzluktan şikayetçi olmak istiyorum. Bu çalışanı nereden şikayet edebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • ss4.png
    ss4.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 447
  • ss3.PNG
    ss3.PNG
    90,1 KB · Görüntüleme: 436
  • ss2.png
    ss2.png
    50,4 KB · Görüntüleme: 396
  • ss1.png
    ss1.png
    70,3 KB · Görüntüleme: 460
Banı anti-hile yazılımı otomatik olarak tespit edip atıyor. Burada konuştuğun kişiler kopyala-yapıştır cevap vermekle yükümlü müşteri temsilcileri. Sorunu Riot Games veya sahibi Tencent'e direkt şikayet edeceksin. Ancak takarlar mı, takmazlar tabii.
 
Banı anti-hile yazılımı otomatik olarak tespit edip atıyor. Burada konuştuğun kişiler kopyala-yapıştır cevap vermekle yükümlü müşteri temsilcileri. Sorunu Riot Games veya sahibi Tencent'e direkt şikayet edeceksin. Ancak takarlar mı, takmazlar tabii.

Ne takacaklar ki? :D Güzel bir destek ekipleri var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne takacaklar ki :d güzel bir destek ekipleri var!

Uluslararası firmaların müşteri temsilciliği çalışanlarına (oyun, alışveriş, elektronik fark etmez) belli bir liste ezberletilir. Şu olursa bunu yapacaksın, müşterinin tepkisine göre şunu yapacaksın hepsi adım adım sıralanmıştır. Hali hazırda nefes alan bir robotla konuşuyorsun. Sana o maddeler dışında cevap verse önce uyarı alır sonra işinden olur. Burada çalışanları suçlamamak lazım şirket politikası.
 
Uluslararası firmaların müşteri temsilciliği çalışanlarına (oyun, alışveriş, elektronik fark etmez) belli bir liste ezberletilir. Şu olursa bunu yapacaksın, müşterinin tepkisine göre şunu yapacaksın hepsi adım adım sıralanmıştır. Halihazırda nefes alan bir robotla konuşuyorsun. Sana onun dışında cevap verse önce uyarı alır sonra işinden olur. Burada çalışanları suçlamamak lazım şirket politikası.

Onların bir suçu yok ezber cümleleler söylüyorlar bunları söylettirenlerde şirketler.
 
Riot Vanguard:
Sen ağlıyon.
Aynı durumdan ban yiyen fazla kişi varmış kontrol ettim, bazılarının banı açılmış bazılarının açılmamış.
Yeni hesabı açıp oyun oynayalı ne kadar oldu?
Ban yedikten birkaç gün sonra sanırım, bilgisayarımı formatlamadım hatta attığım sslere bakarsan benden yeni hesap açıp denememi istiyor. Deniyorum ve sorunsuz bir şekilde oyuna girebiliyorum, demek oluyor ki cihaz banı yememişim
 
Alakasız olacak ama ben oyundaki bir hatayı iletmiştim. Bir şampiyonun animasyonu gerektiği gibi çalışmıyor bildiğin kayboluyordu. Yamalar geçti üstünden hala düzeltilmemiş. Kore'de olsak umursarlar herhalde.
 
Ban yedikten birkaç gün sonra sanırım, bilgisayarımı formatlamadım hatta attığım SS'lere bakarsan benden yeni hesap açıp denememi istiyor. Deniyorum ve sorunsuz bir şekilde oyuna girebiliyorum, demek oluyor ki cihaz banı yememişim.
Birkaç gün daha beklemediğin taktirde bunu kanıtlayamazsın. HWID banlı bilgisayarda yeni bir hesap açıp 2-3 hafta sonra ban yiyenler gördüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı