Sony WF-1000XM3 vs Apple AirPods Pro vs Sennheiser Momentum True Wireless 1 vs Jabra Elite 85t

Aslında Aynı anda equalizer + DSEE HX + Noise Canceling kullanıyorsun. Kulaklık otomatik olarak açıyor ANC'yi.

Bu üçü aynı anda açık olunca hızlı bitiyor. DSEE HX'i kapatabilirsin bence. Ben kapattım. Ama tüm üçü açıkken bende 3 - 4 saat gidiyordu.

O zaman bu kulaklıklarda bir sıkıntı var. 1.5 saati geçmiyor üç özellikte açık haldeyken. Zaten iade edeceğim 2. el ürün geldiği için ama Cumartesine kadar kullanmak istedim. Şarj olayı canımı sıktı.

Umarım yeni sipariş ettiğim üründe bu sorun olmaz.

Siz en yüksek sestemi dinliyorsunuz?
 
%60 - %80 arası dinliyorum genelde. Bugüne kadar ANC ve Equalzier kapalı hiç kullanmadım. Evde uzun süre kullandığım zaman şarj süresi benim de canımı sıkabiliyor. Ama dışarıda hiç sorun yaşamadım. Ki kulaklıkların hızlı şarj olması da bir avantaj.

10 dk şarj ile 45 dk kullanılabiliyordu sanırım.
 
%60 - %80 arası dinliyorum genelde. Bugüne kadar ANC ve Equalzier kapalı hiç kullanmadım. Evde uzun süre kullandığım zaman şarj süresi benim de canımı sıkabiliyor. Ama dışarıda hiç sorun yaşamadım. Ki kulaklıkların hızlı şarj olması da bir avantaj.

10 dk şarj ile 45 dk kullanılabiliyordu sanırım.
Anladım. Ben %100 ses ile bütün özellikler açık 1.5 saat süre alabildim. Bu gerçekten çok az. Evet kulaklıklar hızlı şarj oluyor ama 10 dk ile 45 dk müzik neye göre bu süreyi vermişler onu anlamadım çünkü zaten tam şarjla 1.5 saat zor gidiyor bütün özellikler açıkken ve ses fulldeyken.

Şimdi DSEE HX'i kapattım bakalım sonuç ne olacak. Tekrar test edeceğim.

Teşekkür ediyorum hızlı cevabınız için hocam. Şu garanti kağıdına bakabilir misiniz acaba? Söylemiştim ya size. Satın aldığınız tarih mi yazıyor yoksa daha öncesi mi? Yeni gelecek kulaklıkta ona göre hareket ederim, sıfır ürün geldiğine emin olmak için.
 
Kutu yanımda değil maalesef. Ancak içinden çıkan garanti kartları, ürünün kutulandığı ya da üretildiği tarihe ait olur genelde. Sonuçta ürünün ne zaman satılacağını Sony bilemez.
Evet bu yüzden sordum. 31.08.2021 yazıyordu, aldığım tarihin yazması gerekiyor aslında. Fakat aldığım tarih yazacaksa her türlü kutuyu açıp içine koymaları gerekiyor çünkü ne zaman satılacağını Sony bilemez dediğiniz gibi. Valla bilemedim. Umarım yeni gelecek kutu, kullanılmış bir ürün olmaz.
 
Aldığın tarihi nasıl bilemezler? :) Fatura veriyorlarya sana. O satın aldığın tarih, dolayısıyla garantinin başladığı tarih oluyor.
Yok hocam, demek istediğim garanti üzerinde yazan tarih. Fatura tarihi değil. Bu garanti üzerinde yazan tarih sanırım Sony'nin Amazon'a ürünü verdiği tarih.

WhatsApp Image 2021-10-27 at 21.34.01.jpeg

Yaklaşık 10 gün sonra durum hakkında güncelleme yapıyorum.

Ürünü Amazon'a iade ettim fakat iade ettikten sonra ürün stoklarda yoktu. Ürünün stoklara gelmesini bekledim. Ürün stoklara girdi ve tekrar sipariş verdim. Arada az bir şey fiyat farkı vardı. Fiyat daha yüksekti, Amazon aradaki fiyat farkını da iade etti. 3 kez arayıp "sıfır" ürün gönderin lütfen diye rica ettim. Gelen ürün sıfırdı. İlk gelen üründe jelatin bile yoktu.. Bu jelatininde ve Sony logolu koruma bandı ile birlikte geldi. Amazon büyük nimet valla, tabi ki sorun çıkabiliyor ama sorunları anında çözüyor. Şuan kulaklığı keyif ile kullanıyorum. Bütün kulak silikonlarını denedim fakat kendi üzerinde gelen standart kulak silikonu en iyi uyumu sağlayan oldu.. Ses muazzam.. Umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım. Bana yardımcı olan herkese teşekkürlerimi ediyorum tekrardan...
Son olarak belirtmem gerekirse, ilk gelen kulaklığın şarj durumunda sorun vardı sanırım. Şuan gürültü engelleme+dsee hx ve %100 seste kullanıyorum 4 saat üzeri batarya performansı alıyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı