Steam indirimleri ne zaman?

Bugün akşam saat 8 gibi Cadılar Bayramı indirimi gelecek, Resident Evil serisinden oyun almak istiyorsan büyük bir indirime gireceğine eminim.

RE serisi şuanda indirimde zaten ve bugün bitiyor. Tekrar indirime girer mi bilmem. Bazen bazı oyunlar indirim başlayacağı gün bitiyor ama indirim başladıktan sonra tekrar giriyorlar.
 
@Arkrune FH4 öncelik, sonra Back 4 Blood gibi sırası varda girer mi? Peki PC için Xbox GamePass alsam söylediğim çoğu oyunlar PC'de oynayabilir miyim?

FH4 girer mi bilmiyorum. Birkaç hafta önce indirimdeydi. Hem dediğim gibi korku oyunları ağırlıklı olacak. B4B girse bile büyük bir indirime girmez. Çünkü oyun daha yeni çıktı. GamePass alırsan da oynarsın eğer varsa. FH4 kesin var da, B4B GamePass'e geldi mi bilmiyorum.
 
FH4 girer mi bilmiyorum. Birkaç hafta önce indirimdeydi.
Steam'de ne ara indirimdeydi? Ben en az 2 haftadır bakıyorum. En son 46TL kadar inmiş işte 2TL zamlı şekilde indirim yapılabilir, genellikle Steamdb'den bakınca aynı indirim almış. Türkiye'de iyi ki Steam dolar üzerinden satış yapmıyor.
 
2-3 hafta olacak. Hatta ben de alacaktım dedim daha sonra bakayım daha da düşer diye. Steam'a da pek fazla güvenmeyin bu arada. Birçok firma ve bağımsız yapımcılar da dahil kurlarını güncelledi hep. Eski oyunların fiyatları genellikle yükseldi ama yenilerden de var. İndirimlerde 7 TL'ye aldığımız oyunlar şimdi 30-40 TL. FH4, FH5 çıkmadan 40 dan aşağı düşeceğini sanmıyorum.
 
@Arkrune Yok hocam 96 TL şu an indirimsiz. Yani en az %50 indirim yaptığına göre düşer. Geçmişte alan 20TL oyun bugün de aynı oyunu 20TL alabiliyor yani geçmişteki para değeri iyi olduğunu düşünürsek geçmişte alan şimdikine göre karlı değil, para değersizleşince de alıyor aynı paraya.(Steam'e göre konuştum) Dediğin olursa artık ona yapacak bir şey yok.
 

Geri
Yukarı