Creative Sound Blaster Z Resimleri

mevsres

Kilopat
Katılım
16 Mart 2012
Mesajlar
6.392
Makaleler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kartı aldım bu da resimler valla şunu söylemek istiyorum ses kalitesi açısından hem ses dinleme açısından hem de mikrofona ses iletme açısından bence ses kartları büyük bir etken size tavsiyem bilgisayar alırken harici ses kartı almayı unutmayın. :)

Ben daha kaliteli mikrofon almamama rağmen fark oldu.

XI0dAeb.jpg


QzwLmjg.jpg


z7n6xwq.jpg


63ZO7uq.jpg


wSxesl7.jpg


ZNlI40L.jpg


MJ1eyQP.jpg


9znmhE7.jpg


ujVXpxD.jpg
 
Hayırlı olsun. Bu kadar üst düzey bir ses kartı almandaki amaç nedir? Anakarttaki yetersiz mi geldi?

Herkese tekrardan teşekkürler arkadaşlar.

@uzalan

Bu kadar üst seviye ses kartı almamdaki sebep tabii ki güzel kaliteli ses kaydı. Oyun videoları çekerken güzel kayıt istiyorum... Şu an kulaklığın üzerindeki mikrofonu kullanmama rağmen yani harici üst seviye bir mikrofon almamama rağmen yine süper ses kaydı alıyorum.

Anakart üzerindeki girişlerin yetersizi bırak berbat resmen.

Sen kullanıyorsun GD55 daha iyi bilirsin.
 
Kardo benim mikrofonla falan işim olmuyor, ses kalitesi de yetiyor bana pek anlamam bu işlerden :) Oyun kayıtlarını yaparken mi sesini kaydetmeyi düşünüyorsun? Ki öyleyse forumda da paylaşırsın heralde...
 
Ben ses kalitesini beğendim. Anakarttaki ses kartı üst düzey değil sonuçta ve buna rağmen çok güzel geldi bana, tabi senin beklentinle benimki bir değil :)

Ayrıca RAP yapıyormuş gibi anlatıyorsun :) Grafikler yoooww...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı