Rehber JBL düşük bütçeli kulaklık neden alınmamalı ve yerine ne alınmalı?

JBL T600BTNC kullanıyorum. T500 çöpünden bir farkı yok. Çok cızırtlı ve ses kulağa doğal gelmiyor. 2 iyi yönü var. Gürültü önleyici ve kablolu olması. 150TL aldığım Bluetooth kulak içi kulaklık bile bundan iyi diyebilirim.

Maalesef ki öyle. Acılar acıtır. :( umarım en yakın zamanda iyi bir kulaklık alırsınız.
 
Bir ürünün sırf JBL diye tercih edilmemesi gerekiyor. Geçen sene kız arkadaşım için bluetooth hoparlör bakarken fiyatına göre sunduklarının oldukça vasat olabileceğini fark edip inceleme sonunda Ultimate Ears'ta karar kılmıştık. Memnunuz yani.
 

İnanın bu kulaklık hakkında hiç bilgim yok. Fakat kulak içi ve kablolu bu fiyata bence fazla. Fakat gerek özellikleri gerek bas düzeyi çok iyi bir kulaklık görünüyor. Ses düzeyide oldukça yüksek. Alınabilir kullanıcı geri dönüşü bayağı iyi. Fakat sizin yerinizde olsam bu kulaklığa bu kadar para vermem.

JBL 110BT önerir misiniz fazla bir şey beklemiyorum kulaklıktan.

Kötü bir kulaklık değil fiyat önemli bu noktada 120TL'den aşağı bulabilirseniz gayet iyidir.
Edit: Bluetooth versiyon hakkında bilmiyorum. Kablolu versiyon iyiydi. 80-100TL bandında gayet alınabilir.

Bir ürünün sırf JBL diye tercih edilmemesi gerekiyor. Geçen sene kız arkadaşım için Bluetooth hoparlör bakarken fiyatına göre sunduklarının oldukça vasat olabileceğini fark edip inceleme sonunda Ultimate Ears'ta karar kılmıştık. Memnunuz yani.

Maalesef JBL markadan ibaret. Cidden doğru düzgün ürününü bulmak zor. Her zamanki lafımı diyeceğim JBL güzel ürün üretir, fakat fiyatını hak etme konusunda berbat ürünler çıkartıyor. Şu ana kadar galiba en alısa ürünü 300TL'yi geçmeyecek şekilde GO3 olabilir, oda Motion B varken almak bilemiyorum :D
 
Son düzenleme:
Fakat sizin yerinizde olsam bu kulaklığa bu kadar para vermem.
Peki bass ve ses kalitesi olarak ne önerirdiniz? Çünkü hangi kablosuza bakarsam bakayım illaki kötü yorumlar okuyorum. En son bayıp bunu aldım. Amazondan almamın sebebi iade kolaylığı idi zaten. Önerinizi bekliyorum.
 
Peki bass ve ses kalitesi olarak ne önerirdiniz? Çünkü hangi kablosuza bakarsam bakayım illaki kötü yorumlar okuyorum. En son bayıp bunu aldım. Amazon'dan almamın sebebi iade kolaylığı idi zaten. Önerinizi bekliyorum.

Q10 yani tavsiye edebileceğim. :D

Şikayet bulmanız çok zor 4.7 puanlı bir kulaklık. Çok kısık seste müzik dinlemiyorsanız sizin için çok iyi bir kulaklık olacaktır.
 

Geri
Yukarı