Fenerbahçe-Olympiacos maçı detayları belli oldu!

Daha önce doğru dürüst bir maç bile oynamamış Crespo'yu almak riskti lakin Crespo'nun öz güveni yerindeydi çivi gibi çaktı olay bundan ibaret.
 
@495477 Beşiktaş'ın o grupta 0 puan çekmesi, Fenerbahçe'nin bu grupta 3. olmasından daha normal. Galatasaray'dan iyi oynadığı iddia edilen Fenerbahçe'nin her iki maçta da Olympiakos'a yenilmesi çok acı bir durumdur.

Beşiktaş'ın berabere kalabileceği maçlar vardı iyi başladığı maçlarda vardı ama 0 puan 3 gol ve 14 yenilen gol hiçbir şekilde normal değil Beşiktaş resmen şamar oğlanı oldu. Fenerbahçe bu yıl ligde Galatasaray'la neredeyse aynı performansı gösteriyor ama Avrupa da berbat ve Olympiakos maçı gerçekten içler acısıydı
 
İyi oynaması derken? Onun için mi hakem korumasının olmadığı Avrupa ligi'nde şamar oğlanı oldunuz? 🤣

Şunu anlamıyorsunuz. Vitor Pereira'nın belirttiği gibi lig maçlarını Avrupa maçlarından daha çok önemsiyoruz. Sebebi ise 8 senedir şampiyon olamıyoruz ve bunu da bu sene bitirmek istiyoruz o yüzden lige daha çok odak veriyoruz. Vitor Pereira'nın açıklamalarından bunu da bulabilirsiniz. Yani eğer Fenerbahçe gruptan çıkıp yarı final oynasaydı(ki Fenerbahçe daha önce yarı final oynadı) ama şampiyon olamazsa herkes 9'a çıktı der yarı final oynadık demez yani. Lige verilen odak ile Avrupa lig maçlarına verilen odak aynı olmadığı için bu performanslar gerçekleşiyor öyle gruptan çıkamadınız demek kolay ama işin derinine inersen neden Avrupa'da gruptan çıkamadığımızı anlarsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı