Çözüldü Raptoreum'dan kazanılan kazanç nasıl cüzdana çekilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
25 Ağustos 2020
Mesajlar
20.890
Makaleler
2
Çözümler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Dünden beri raptoreum kazımı yapıyorum ve ortalama 850-1500 arası h/s alıyorum. Cüzdanımı Config dosyasına doğru bir şekilde girdim ancak hiçbir türlü cüzdanımda hareket olmuyor. Bu kazılan RTM'i nasıl cüzdanıma çekebilirim?

1637174559896.png

@st_140523 hocam bakar mısınız siz kullanıyordunuz.
 
Son düzenleme:
Çözüm
Config dosyasına yazdığımız adresi soruyorsanız programdan al kısmına girip ücret talep etmeden isim verip orada çıkan cüzdan kodunu aldım. Örnek fotoğraf;

Eki Görüntüle 1218101
Eğer pool kısmını soruyorsanız orası geldiği gibi en çok kullanılan pool da bıraktım.

Hocam diğer konuya yeni yazdığım mesaj: Dex trade adlı borsaya giriyoruz ikinci olarak borsaya kayıt olup cüzdan kısmına giriyoruz 3. olarak arama kısmına RTM yazıp deposite tıklıyoruz. Burada karşımıza çıkan adres cüzdan adresimiz bu adresi Config dosyasındaki gerekli yere girip kazımı başlatıyoruz. Günde iki defa borsaya ödeme yapılacaktır. Havuz olarak flockpool kullanmanızı öneririm. Hocam isterseniz siz dex trade borsasından cüzdan adresinizi alıp bana gönderin ben size Config dosyasını göndereyim.
Hocam ilk olarak BTC'nin komisyonu kaç ona dikkat edin çünkü fazla komisyon kesmesin, ilk olarak RTM'leri exchange bölümüne tıklayıp sağ alttaki yerden satıyoruz.

dex trade.png

Burada sağ altakki kısmın nasıl olması gerekiyor hocam tam anlayamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı