Yemeksepeti sızıntılarından 20 bin tanesi yayınlandı

Geçtiğimiz haftalarda ismi gizli bir kişi tarafından Yemeksepeti verilerinin çalındığı duyurulmuştu. Bir süredir firma tarafından ücret talep eden hacker tarafından herhangi bir paylaşım yapılmamıştı. Ancak Yemeksepeti söz konusu verilerine ulaşan kişilerin bunu kamuoyuna duyurması sebebiyle davacı oldu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun üzerine 20 bin kişinin verileri sızdırıldı ve eğer davalara devam edilirse içinde ünlü isimlerinde bulunduğu başka verilerin sızdırılacağı duyuruldu.

1638024207496.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an için paylaşılan bilgiler arasında gözükmesek bile ileride ne olacağı belli olmaz. Şahsen kart bilgileri dışında (kayıtlı değil) büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de verileri koruyamamanın bir cezası olmalı.
D-dostum burası türkiye emek çalan ekmek çalandan daha az ceza alıyor

kart bilgilerini koruyamıyacaklarını bildikleri için masterpass altyapısında saklanıyor

ama yarın birgün masterpasssı de hacklerlerse işte o zaman sıkıntı büyük
 
Şu an için paylaşılan bilgiler arasında gözükmesek bile ileride ne olacağı belli olmaz. Şahsen kart bilgileri dışında (kayıtlı değil) büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de verileri koruyamamanın bir cezası olmalı.
Kendi durumun için düşündüğünden sorun olmaz gibi geliyor. Benim içinde öyle önemli şeyler değil benim için bu bilgilerin sızması. Ama bu yüzden insanlar ölebilir bu ülkede. Mafyadan kaçanlar, sapığı olanlar, telefon numarasından insanların taciz edilmesi vs. Bunlar büyük sorunlar ve ağır yaptırımı olması lazım.
Login • Instagram bu şahsın onunla bir alakası yok değil mi aynı kullanıcı adı çünkü.

Hocam sanırım bulmuş olabilirsiniz, böyle spesifik bir kullanıcı adı olmaz bence 😂
 
Sorana söylerim zaten beni bunlarla tehdit ederseler pek bir şey kazanacaklarını sanmıyorum.
 
Allah'tan beceriksizler kart bilgilerini yabancı bir tabanda saklıyorlar yoksa onu da çaldırırlardı. beceriksiz yazilimcıyı ucuza tutup milyonların bilgilerini buna verirsen böyle olur işte. İ[email protected] mail adresine mesaj atıp üyeliğinizi sildirin. Binlerce kızın telefon numaraları ve adresleri tarifine kadar var. Sapıklara gün doğdu. İki üç tane WhatsApp'a ekledim ve fotoğraflara baktım, gerçek mi değil mi diye, evet her şey gerçek. Buradan link vermeyin çünkü başınız ağrır. Mavi kuş sitesinde gizli hesaptan bolca paylaşılıyor. Bilgilerimi koruyamayan yemeksepetine tek kuruşumu helal etmiyorum
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı