Superonline düşük hız

Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test 400 Mbit aliyor, Grid Telekom secili ama Steam'de 20 MB dowload aliyorum.

Steam'in veya Kullandığınız internetin download sınırı olabilir veya ara sıra indirme hızı düşebilir fakat internetiniz hızlı sorununuzun ne olduğunu tam olarak anlayamadım umarım Steam'de de 400 MB download hızı almak gibi bir beklentiniz yoktur.
Örneğin benim internet hızım bu:

Steam'de ise 4-5 MB indirme hızı alıyorum.
 
20 MB hız alıyorsanız 160 Mbps gibi bir hıza denk gelir. Yoğunluk, sunucu durumu veya sistem kaynaklı limitlemeyi düşünürsek normal sayılabilir. Kesinlikle anormal bir şey var denemez sizin durumunuzda. Speedtest 400-500 Mbps dese de paketiniz önemli. Oraya çok takılmayın.
 
Steam'in veya kullandığınız internetin download sınırı olabilir veya ara sıra indirme hızı düşebilir fakat internetiniz hızlı sorununuzun ne olduğunu tam olarak anlayamadım umarım Steam'de de 400 MB download hızı almak gibi bir beklentiniz yoktur.
Örneğin benim internet hızım bu:

Steam'de ise 4-5 MB indirme hızı alıyorum.

40 falan almam gerekmiyor mu?
 
Speedtest'teki sonuca takılma. 200 Mbit internetin varsa ortalama 25 mb/s Steam download alman lazım. Speedtest'te eğer Superonline sunucusuna bağlandıysan alabileceğin en yüksek hızı alırsın.
 

Geri
Yukarı