5700 XT mining sırasında ekran kartı sıcaklığı çok yüksek

Fan ayarı aynı mı? Yaptığın ayarlar aynıysa büyük ihtimal sorunun termal macundan kaynaklanıyor.
Fan ayarlarını yükselt.
Radeon Softwareda sol tarafta fan hızı var onu da %70-80 yaptığımda çok gürültü yaptı. %50-60 fan hızında çalıştırdığımda bu derecelerle karşılaşıyorum. Görselde attıklarımın haricinde ekstradan düzenlemem gereken bir yer var mı?
 
Radeon softwareda sol tarafta fan hızı var onu da %70-80 yaptığımda çok gürültü yaptı. %50-60 fan hızında çalıştırdığımda bu derecelerle karşılaşıyorum. Görselde attıklarımın haricinde ekstradan düzenlemem gereken bir yer var mı?

O kart ile ne zamandır mining yapıyorsun.
 
Hocam yapılacak tek iş fanlar tozlu ise temizle ve termal macun yenile.
Anladım hocam teşekkür ederim. Eğer sorun devam ederse Radeon Software ayarların bütün hepsinin resmini eklerim bir de öyle kontrol edersiniz. Önce bir temizlik yapayım. Gerçi geçen fanları temizlendi. Şimdi bir de macunluyayım düzelecek mi görelim. CPU üstüne sürülen termal macunlar olur heralde değil mi?
 
Anladım hocam teşekkür ederim. Eğer sorun devam ederse Radeon Software ayarların bütün hepsinin resmini eklerim bir de öyle kontrol edersiniz. Önce bir temizlik yapayım. Gerçi geçen fanları temizlendi. Şimdi bir de macunluyayım düzelecek mi görelim. CPU üstüne sürülen termal macunlar olur herhalde değil mi?

Kaliteli macun kullan MX4 ya da termal grizly.
 

Geri
Yukarı