Ballon d'Or Ödülünü Messi Kazandı

@KeyN_N 2010'da Wesley Sneijder Avrupa'nın tozunu attırıyordu. Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında büyük rol oynamış, Dünya Kupa'sında ikincilik kazanmıştı. Yine o sezon performansa bakılmadan ezbere Messi'ye verilmişti ödül. Hatta Iniesta "Ballon D'Or Sneijder'in hakkı" diye açıklama yapmıştı.
 
Messi'yi Bayern'a koy yine Lewandowski gibi goller atar ama Lewandowski'yi geçen seneki Barcelona'nın kadrosuna koy pek bir verim gösteremez.
Kaçan gol sayısında belli oluyor zaten takım farkı. Bayern Lewandowski'ye çok fazla gol fırsatı sundu. Messi'de tam tersine oyunu tek başına kuran adamdı Barcelona'da. Sadece gol sayısına bakıp Lewandowski demek kolay ama işler öyle değil.

@KeyN_N 2010'da Wesley Sneijder Avrupa'nın tozunu attırıyordu. Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasında büyük rol oynamış, Dünya Kupa'sında ikincilik kazanmıştı. Yine o sezon performansa bakılmadan ezbere Messi'ye verilmişti ödül.
Ama o yıl bireysel performans olarak Messi ve Sneijder arasında uçurum fark vardı. Bu sene Lewandowski ve Messi arasında o fark yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı