Oyunlarda mermi eksik gidiyor

İşletim sistemi
Windows 10
Bilgisayar parçalarının arasında ki hız uyumsuzluğu ve ani işleme ve donma olayı yüzünden bir mermiyi işleyip diğer mermiyi animasyon olarak işleyebilir ama sistemde yani oyununda bu işlenmemiş olabilir bu da işlemci ekran kartı anakart ram depolama veya internet uyumsuzluğundan oluyor. Sistemin hakkında detaylı bilgi verirsen biraz daha yardımcı olabiliriz güncellemelerini tamamen yaptın mı? Windows güncel mi yada ne kullanıyorsan? Oyunlar güncel mi? Modem yazılımı güncel mi? Bunları detaylıca yazmadan buradaki arkadaşlar da sana tam yardım edemez. Sorun illaki sende değildir ama sende olmadığınıda göstermez.
 
Bilgisayar parçalarının arasında ki hız uyumsuzluğu ve ani işleme ve donma olayı yüzünden bir mermiyi işleyip diğer mermiyi animasyon olarak işleyebilir ama sistemde yani oyununda bu işlenmemiş olabilir bu da işlemci ekran kartı anakart RAM depolama veya internet uyumsuzluğundan oluyor. Sistemin hakkında detaylı bilgi verirsen biraz daha yardımcı olabiliriz güncellemelerini tamamen yaptın mı? Windows güncel mi ya da ne kullanıyorsan? Oyunlar güncel mi? Modem yazılımı güncel mi? Bunları detaylıca yazmadan buradaki arkadaşlar da sana tam yardım edemez. Sorun illaki sende değildir ama sende olmadığınıda göstermez.

Windows güncel. Oyunlar güncel. Modem güncel.
Sistem özellikleri:
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB.
Ryzen 5 3600.
MSI B450M A-PRO MAX Anakart.
CORSAIR DDR4 2x8GB 3000MHz Ram.
Samsung 250GB SSD.
XIGMATEK TAURO 600W 80Plus.
 
Windows güncel. Oyunlar güncel. Modem güncel.
Sistem özellikleri:
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB.
Ryzen 5 3600.
MSI B450M A-PRO MAX Anakart.
CORSAIR DDR4 2x8GB 3000MHz Ram.
Samsung 250GB SSD.
XIGMATEK TAURO 600W 80Plus.
Madem sistem normal, internet iyi, sende de sıkıntı yok, sana sorulan her şeyde sıkıntı yok, monitör falan sağlam diyorsun o zaman böyle bir sıkıntıda yok. Bir video yada bir resim gibi şeyler paylaşabilirsen daha anlaşılır olacağını düşünüyorum.
 
Delayed/Stutters/Bad Hit reg Every Game [HELP] yaşadığım sorunu yurt dışında biri daha yaşıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bende ki olay bu ve çok sık oluyor.
Dostum aynı sorunu bende yaşıyorum ve hala çözüme ulaşamadım.Çözümünü bulduysan banada söyler misin?
 

Geri
Yukarı