Çözüldü Forza Horizon 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

azyeq

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
104
Çözümler
1
Evet biliyorum zaten bununla ilgili çokça konu açıldı ama benim sorunum biraz farklı çünkü diğer insanların genel sorunu oyun açılıyor yükleme ekranından atılıyor. Ama bende yükleme ekranı bile açılmıyor. Daha Microsoft hesabımı falan bağlayamadım çözüm için yardımcı olacaklara teşekkürler.
 
Çözüm
Herhangi bir DLL kaynaklı sorun yok. Bitdefender Forza'nın düzgün çalışmasını engelleyen yazılımlardan biri. Kaldırdıktan sonra sisteminizi yeniden başlatarak tekrar dener misiniz?
Evet çözüldü.


Bir şey sormak istiyorum Bitdefender'ı geri yüklersem sıkıntı çıkar mı acaba?
Muhtemelen tekrar yaşanır aynı sorun. Alternatif olarak Kaspersky kullanabilirsiniz. Veya uygulamanın üzerinden izin verebiliyorsanız verin Forza'ya. Ama lisansınız da yoksa değmez. Kaspersky kullanabilirsiniz.
 
Ben virüs programını sildim oyunu açtım oynadım sonra tekrar yükledim virüs programını sonrada oyunu oynamaya devam ettim oyun Steam'e ilk eklendiğinde oluşmuş bir sorun olabilir çünkü saçma bir çözüm yoluydu
 
Biraz saçma olacak ama, bir arkadaşımızda oyun açılmamaya başladı. En son yüklenen uygulamalara bakalım, belki ondan kaynaklanıyordur dedik ve Forza'dan sonra yüklenen Solitaire'i sildik. Forza'yı tekrar açmak istedik ve sorunsuz bir şekilde çalıştı.
Sizde dilerseniz Solitaire'i silip test edin. Bir sonuca ulaşamazsanız Windows Mağazadan yüklenen Solitaire benzeri herhangi bir uygulamayı silmeyi deneyin. Çözüm olursa lütfen paylaşınız.
 
Forza horizon 4 bendede açılmıyor oyuna tıkladığımda giriş ekranında kalıyor görev yöneticisine baktığımda ram kullanımı artıp %98 e yükseliyor bu sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı