TikTok kapatılmalı

Bence bazı içerikler olmasa güzel platform. Bilgilendirici videolar favorim.
 
TikTok gerçekten son zamanlarda can sıkmaya başladı. TikTok'a girdim dün ve insanlar artık aşırı deli oluyorlar TikTok yüzünden.

"Son zamanlarda can sıkmaya başladı" Bu cümle dikkatimi çekti. O uygulama çıktığından beri kötüydü zaten. Ek olarak neden öyle saçma bir uygulamayı yüklemişsiniz orası ayrı konu. Bence de kapatılmalı ama insanlar düzelmez diye düşünüyorum.
 
Eskisi gibi başka uygulamalara sararlar ya da bunu dışarıya yansıtmazlar.

TikTok'un böyle olması uygulamanın değil kullanıcıların suçudur. Kitlesi düzgün olsaydı aslında gayet güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Kitle yüzünden kaybeden uygulamalardan maalesef.

TikTok kapansın artık bıktım her yerde saçma videolar TikTok'da.
 
"Son zamanlarda can sıkmaya başladı" Bu cümle dikkatimi çekti. O uygulama çıktığından beri kötüydü zaten. Ek olarak neden öyle saçma bir uygulamayı yüklemişsiniz orası ayrı konu. Bence de kapatılmalı.
Kapatılmamalı, saçma sapan içerik atanlar hakkında bence araştırma yapılmalı. Adamlar bu ve benzeri uygulamalardan buldukları kişiler ile kaçıyorlar.
 
Kapatılması değil de saçma içeriklerin kaldırılması daha doğru olur.
 
Eğer toplum aşırı saçma hareketler yapıyorsa, birinci onun başcısı kimse onunla iletişime geçilmeli. Yani TikTok kapanırsa insanlar adam olur.
TikTok yalnızca bir uygulama. Trendleri insanlar yaratırlar, uygulamalar değil.
Sorun insanlarda.
TikTok kullanmıyorum, saçma sapan şeyler için kullanılmasını doğru bulmuyorum ancak yasaklanmasının bir anlam ifade etmeyeceğini biliyorum.
1638295822775.png

...
 

Geri
Yukarı