Çözüldü NVIDIA Denetim Masası hata vermeden kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AkınTR

Centipat
Katılım
9 Haziran 2020
Mesajlar
787
Çözümler
10
İyi akşamlar. NVIDIA Denetim Masası, 3D ayarların yönetilmesi ekranında hata vermeden kapanıyor.

Ekran kartım GTX 1050 2GT LP.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırım bu sorun sistemden sisteme değişmekte. Misal, bazı eski sürümlerde yaşarken çoğu yeni sürümde yaşamıyorum bu sorunu. Genellikle eski sürümlerde ortaya çıkıyordu. 49X.XX sürücüleriyle ilgili bir sorununuz yok ise, 497.09 sürümüne güncelleme yapmayı dener misiniz?
Aynı sorunla karşı karşıyayım, sorun 3D ayarların yönetilmesi kısmında program ayarları sekmesine tıklayınca oluyor.

O kısım artık Windows tarafından yönetiliyor bu yüzden kapanıyor sanırım.

Ayarlar->sistem->monitör->grafik ayarları bu yolu izlersen programa özel hangi ekran kartını kullanması gerektiğine dair ayar yapabilirsin.

3D ayarların yönetilmesinde genel ayarları seçebilmek içinse uygulamayı sıfırlaman gerekiyor. Ayarlar->uygulamalar burada karşına gelen listeden NVIDIA Control Panel'i bulup gelişmiş ayarlara girdikten sonra sıfırla butonuna basıp uygulamayı sıfırlaman gerekiyor. Sonrasında NVIDIA denetim masasını açıp 3D ayarların yönetilmesi kısmına girebilir genel ayarlar sekmesindeki ayarları değiştirebilirsin. Program ayarları sekmesine tıklarsan tekrardan aynı kapanma sorunu yaşarsın bilgin olsun.
 
Sanırım bu sorun sistemden sisteme değişmekte. Misal, bazı eski sürümlerde yaşarken çoğu yeni sürümde yaşamıyorum bu sorunu. Genellikle eski sürümlerde ortaya çıkıyordu. 49X. Xx sürücüleriyle ilgili bir sorununuz yok ise, 497.09 sürümüne güncelleme yapmayı dener misiniz?

Teşekkürler çözüldü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı