Çözüldü PS3 Monitöre Görüntü Vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tuna001

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2014
Mesajlar
223
Makaleler
2
Yer
Didim, Aydın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. PS3'ümü açtım. Yeşil ışığı yandı, monitöre de görüntü geldi ama sadece siyah ekran. Yani monitör sinyal yok hatası vermedi. Aynı HDMI kablosunu laptopa taktım sorunsuz çalışıyor monitör ve kablo. Fakat PS3 taktığımda dümdüz siyah ekranda kalıyor. Sebebi nedir? Nasıl çözerim? En son kapattığımda gayet sorunsuzdu fakat şimdi neden böyle yapıyor anlamış değilim... (2 bip sonra açmayı denedim fakat onda da görüntü vermedi. Monitör cihazı görüyor fakat görüntü gelmiyor.)
Not : Şimdi televizyona bağlayıp görüntü ayarlarını sıfırlayıp denedim ve televizyonda sorunsuz tek seferde çalıştı. Fakat monitöre taktığımda hala aynı sorun devam ettiğini gördüm.
Nn8lgbh.jpg
 
Son düzenleme:
Çözüm
Monitör ile TV'nin çözünürlükleri aynı mı? Değilse uyumsuzluk olabilir. Hem monitörün hem de PS3'ün fişini çek ve bi 5 dk sonra takıp öyle dene.
TV 1600x900 olması lazım. Monitör ise 1080P. Monitör daha yeni sayılır ve daha dün akşama kadar sorunsuz kullanıyordum PS3'ü. Az önce dediğim gibi laptop bağladım monitöre, aynı kablo ile. Sorunsuz çalışıyor.

Not: Recep abinin dediğini uyguladım şu an ve işe yaradı. :) Çok teşekkürler abi gerçekten çözümün bu kadar basit olacağı aklıma gelmezdi. :D

WLTaLMA.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba bir sorum olacaktı. PS3'ü SCART'tan tüplü televizyona baglayinca calisiyor fakat HDMI kablosu ile monitöre baglayinca ekran mavi olarak kalıyor. Ikisini ayni anda calistirdim HDMI girisini gordu fakat HDMI girisini secince monitorde bir yazi cıktı ve goruntu gitti. Ne yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı