INNO3D 1650S için GPU fanı önerisi

Winteron

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2017
Mesajlar
280
Merhaba. Sahip olduğum INNO3D 1650S'in fanları arızalandı. OC nedeniyle garanti dışı olduğu için garantiye de gönderemiyorum. O yüzden kendim fan alıp takmak istiyorum. Biraz bakındım fakat tam olarak uygun bir model bulamadım. Sizden ricam uygun bir model önermeniz. Yardım edecek olanlara şimdiden teşekkürler.

Fanların takıldığı plakada bir problem yok. Plakaya uygun bir fan varsa onu alıp takmak tercihimdir fakat yoksa plakayı da değiştirebilirim.
 
Biraz göz attım ama ben bulamadım siz bulabilirseniz link atmanızı rica edebilir miyim?

Xigmatek VD964 Battle-Axe Ekran Kartı Fanı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor böyle bir şey alsam işe yarar mı?

Bende baktım da tam sizin model için bulamadım. Bu tam uyumlu olur mu emin değilim. Alıp denemek lazım. Bu arada OC yaptığınızı anlıyorlar mı garantide? Değerleri geri normal değerlere çekip göndermeyi deneyebilirsiniz garantiye.
 
Alalı 2 yıl kadar oldu sanırım garantisi süre olarak devam ediyor mu, nereden aldım onu bile hatırlamıyorum açıkçası biraz sıkıntılı bir durum :D
 
Alalı 2 yıl kadar oldu sanırım garantisi süre olarak devam ediyor mu, nereden aldım onu bile hatırlamıyorum açıkçası biraz sıkıntılı bir durum :D

Bu uyumlu olur mu acaba? Kartlar birbirine çok benziyor. Kendi fanınızın ölçüsünü ve fan giriş kablosunu bir kontrol edin. AliExpress üye olmadıysanız ilk siparişe indirim de yapıyor.
Try 114.88 | 87mm T129215Su pLD09210S12hh 4pin GTX1660 GTX1660 Ti soğutma fanı Gigabyte GTX 1660 1660 Ti grafik kartı soğutucu fan.
 
Bu da uyar gibi gözüküyor. 2 pinli fan kablosu olduğu yazıyor açıklamada. Kendi fanınızın bir çapını ölçün. 75MM ise uyar gibi gözüküyor. Ayrıca arka kısmında vida kısımlarınada bakın da tam aynımı.
 
Bunun da arka vidalaması farklı nasıl bir fanmış arkadaş numunelik bir tane yapmışlar sanki :D bulabilirseniz hem plaka hem fan birlikte atabilir misiniz 2 pin girişli.
 
Fanı söküp arkalı önlü resim ve kablo kısmını atabilirseniz, AliExpress'deki satıcıya atabilirim.
 

Geri
Yukarı