Okuldan kaçmanın cezası ne olur?

TalCam1

Picopat
Katılım
23 Ekim 2021
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün son dersler boş diye çıkalım dedik arkadaşlarla. Bir şekilde kaçtık. Sınıfta 10'dan fazla kişi kaçmış. Benim annemin haberi vardı. Ama izin kağıdı almadım. Bir de sadece bizim sınıftan değil diğer sınıflardan da kaçan oldu. Okuldan sonra sınıfta duranlardan haber geldi. Müdür yardımcısı tüm okul önünde İstiklal Marşı öncesi kaçanlar kameralar ile tespit edilecek ve gerekli işlemler uygulanacaktır demiş. Sizce bizi bulabilirler mi ve bulurlarsa cezası ne olur? (İlk defa böyle bi olay yaşadım.)
 
Bugün son dersler boş diye çıkalım dedik arkadaşlarla. Bir şekilde kaçtık. Sınıfta 10'dan fazla kişi kaçmış. Benim annemin haberi vardı. Ama izin kağıdı almadım. Bir de sadece bizim sınıftan değil diğer sınıflardan da kaçan oldu. Okuldan sonra sınıfta duranlardan haber geldi. Müdür yardımcısı tüm okul önünde İstiklâl Marşı öncesi kaçanlar kameralar ile tespit edilecek ve gerekli işlemler uygulanacaktır demiş. Sizce bizi bulabilirler mi ve bulurlarsa cezası ne olur? (ilk defa böyle bir olay yaşadım.)

Disiplindir büyük ihtimal.
 
lise veya ortaokul anladığım kadarıyla normalde olması gereken disiplin diye tahmin ediyorum hatta tam emin değilim ama organize bir kaçış gibi gözüktüğü için ceza artarmı yoksa müdür yada müdür yardımcısı basit bi tutanak,uyarı yada ailelerle söyleyip fazla önemsemezmi. bu tamamen şans
 
Ben lisedeyken her hafta 3 gün kaçardım ortalama. Öğretmenler tanıdıktı hoca gelince tebeşir atardım tahtaya. Dersteyken uçak atardım istediğime. Daha neler neler. Değişik sesler çıkarırdım sınavdayken herkes. 1-2 arkadaşta eşlik ederdi. Şimdi sıkılaşmış işler demek. Sınıfta da kalmadım hiç çalışmadan hemde. Akıllıyım çalışmaya gerek yoktu fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı