Steam'den Epic'e oyun nasıl taşınır?

Melik Tula

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2020
Mesajlar
62
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K100CVTX Notebook
Cinsiyet
Erkek
Steam de olan Dead by Daylight oyununu Epic de dücretsiz oldu oraya taşımak istiyorum nasıl yapabilirim ya da yapabilir miyim?
 
Mümkün. Önce Epic Games'den oyunu indirip bir kere başlatman gerekiyor. Daha sonra bir BHVR hesabı oluşturup, Steam ve Epic hesaplarını BHVR hesabına bağlaman gerekiyor. Bağladıktan sonra ne kadar ilerlemen ve DLC varsa Epic hesabına aktarılıyor.
 
Mümkün. Önce Epic Games'den oyunu indirip bir kere başlatman gerekiyor. Daha sonra bir bhvr hesabı oluşturup, Steam ve Epic hesaplarını bhvr hesabına bağlaman gerekiyor. Bağladıktan sonra ne kadar ilerlemen ve DLC varsa Epic hesabına aktarılıyor.

Ben indirmeden direkt dosayları aktarmak istiyorum ama.
 
Steam de olan Dead by Daylight oyununu Epic de dücretsiz oldu oraya taşımak istiyorum nasıl yapabilirim ya da yapabilir miyim?

Konuyu hortlatıyorum ama mümkün bir şey, birisi görüpte sayfaya girerse diye yazıyorum ben RDR taşımıştım, öncelikle Epic'den indirmeyi başlatın, dosyayı oluştursun sonrasında durdurun, Epic Games'i kapatın, sonra oyunun dosyalarını Epic Games'deki indirme klasörüne aktarın, Epic Games'i açıp indirmeyi devam ettirin, doğrulama yapacaktır kısa bir süreliğine(5-10 dk sürebilir) eksik dosya varsa indirir yoksa oyununuzu Epic Games'den oynamaya başlayabilirsiniz. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı