Instagram hesabım çalındı

MeWFX

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2020
Mesajlar
103
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bana bir mesaj geldi kural ihlalinden 24 saat içinde hesabınız kapanacak diye ancak hiçbir şey yapmadım sonrasında baktım ki hesabım çalınmış Gmail'ime girdim e-posta adresim silinmiş telefon numaram başka numarayla deiştirilmiş hiçbir türlü alamıyorum desteğe yazdım cevap vermediler. Kurtarma yaptığımda deiştirilen numaraya SMS atıyor. Ne yapmam gerek sadece epostam silinmiş numaram degiştirilmiş ve hesap hala aynı başka bir şeye dokunulmamış.
 
Hocam size gelen e-mailde geri alma seçeneği yok ise yapabileceğiniz pek bir şey yok. Instagram ve Facebook’a mail atabileceğiniz bir adres yok bu konu hakkında. Geçmiş olsun.
 
Bu durumda yapmanız gereken tek şey desteğe yazmak, e-mail yoluyla ulaşmak. Onlar size hesabın eski numarasını veya e-postasını sorup sizden doğrulama isteyebilirler. En azından Steam'de böyle oluyordu. Kolay gelsin.
 
E-postana şifre değiştirme talebi ile alakalı bir onaylama gelmiş olabilir. Kontrol ettin mi?

Gelmiş adam deiştirmek yerine direk hesaptaki girilen Gmail hesabını kaldırmışki hesabı almayayım.

Hocam size gelen e-mailde geri alma seçeneği yok ise yapabileceğiniz pek bir şey yok. Instagram ve Facebook'a mail atabileceğiniz bir adres yok bu konu hakkında. Geçmiş olsun.

Biz saatlerce uğraşıp bir şekilde mail attık bakmışlar 1 iş günü içerisinde değerlendirilecekmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı