NVIDIA'da aniden yeniden oynatma kapanıyor

Komik gelebilir ama NVIDA experience uygulamasını silip tekrar yüklerseniz olabilir ?

NOT: Benimde başıma gelmişti çözümü buydu.
Yok, alakası yok.

Masaüstünde bir problem yok fakat Valorant'a girdiğimde aniden yeniden oynatma kendi kendine kapanıyor. Çözümü var mıdır?
Ne yazık ki yok. Riot Games'in verdiği bir kararla Geforce Experience'in özelliklerini Valorant'ta kullanamıyorsunuz. Oyun Filtresi modunda bulunan arayüz kaldırma efekti sağolsun bazı oyuncular flashları dodgelayabiliyordu. (Kör atılıyor, kör oluyorsunuz ancak kör animasyonu ekranda belirmiyor. Sanki hiç bir şey olmamış gibi rakip karşınızda duruyor. Bu da haksız bir artı sağlıyor haliyle.) Bundan kaynaklı olarak da Rito, GF Experience uygulamasının Valorant'ta kullanılmasını engellemiş oldu.
Yine de oyunu tam ekran değil de, pencereli tam ekranda oynarsan ekran kaydı almak suretiyle oyunu kaydedebiliyorsun diye hatırlıyorum.
 
Yok, alakası yok.

Ne yazık ki yok. Riot Games'in verdiği bir kararla GeForce Experience'in özelliklerini Valorant'ta kullanamıyorsunuz. Oyun Filtresi modunda bulunan arayüz kaldırma efekti sağ olsun bazı oyuncular flashları dodgelayabiliyordu. (Kör atılıyor, kör oluyorsunuz ancak kör animasyonu ekranda belirmiyor. Sanki hiçbir şey olmamış gibi rakip karşınızda duruyor. Bu da haksız bir artı sağlıyor haliyle.) Bundan kaynaklı olarak da Rito, GF Experience uygulamasının Valorant'ta kullanılmasını engellemiş oldu.
Yine de oyunu tam ekran değil de, pencereli tam ekranda oynarsan ekran kaydı almak suretiyle oyunu kaydedebiliyorsun diye hatırlıyorum.

Dediğinize göre kimsenin kullanamaması lazım fakat arkadaşım kullanıyor. Hatta aldığı klipleri bana da yolluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı