4000-5000 TL telefon önerisi

Bütçe
4000-5000

onurrage

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2020
Mesajlar
122
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, ilk istediğim özellik kamerasının iyi olması. Aslında Instagram'da Android'in kasma sorunundan dolayı iPhone SE 2020 bakmıştım fakat malum dolarla birlikte çok yükseldi. Sizce sosyal medya için iOS almak için beklemeli miyim yoksa Xiaomi gibi cihazlara mı bakmalıyım?
 
Xiaomi önermem, göze batan bir akıcılığı var. Size Samsung'un A... Serisini öneririm. Eğer oyun oynamıyorsanız rahatlıkla A32 alabilirsiniz ben A32 kullanıyorum. İstediğiniz zaman 90 Hertz akıcılığa çekip istediğiniz zaman 60 Hertz'e düşürebilirsiniz. Birçok kamera özelliğide vardır. Reklam yapmış gibi oldum ama siz gene dediğim telefona bakın.
 
Xiaomi önermem, göze batan bir akıcılığı var. Size Samsung'un a... Serisini öneririm. Eğer oyun oynamıyorsanız rahatlıkla A32 alabilirsiniz ben A32 kullanıyorum. İstediğiniz zaman 90 Hertz akıcılığa çekip istediğiniz zaman 60 Hertz'e düşürebilirsiniz. Birçok kamera özelliğide vardır. Reklam yapmış gibi oldum ama siz gene dediğim telefona bakın.

Evet pek oyun oynamayacağım ama bu Instagram'da kasma sorunu çok kafama takılıyor sırf bu yüzden iOS işletim sistemi istiyorum bunun bir çözümü yok mu?
 
Evet pek oyun oynamayacağım ama bu Instagram'da kasma sorunu çok kafama takılıyor sırf bu yüzden iOS işletim sistemi istiyorum bunun bir çözümü yok mu?

Mi 11T veya A52 alabilirsiniz arkadaşların dediği gibi. Gidip de araştırabilirsiniz bu telefonları
 
Bence Xiaomi Mi Note 10 Lite alabilirsiniz benim komşum kullanıyor gayet memnun hocam. İstekleri karşılar.
 
Kamera, yazılım, güncellik ve ekran olarak A52 daha iyi bir model.
Ayrıca konu sahibi ne yaparsa yapsın biraz kalite kaybı yaşayacak Android bir cihaz ile, Instagram'ın sıkıntısı.
@ellma

Evet hocam doğru diyorsunuz Android sıkıntı çıkarabiliyor şarjı sömürüyor iOS kullanıyorum Instagram da iyi bir performans yakalıyorum. Ama 4000 TL’ye de İPhone olsa keşke. Anca 2.el.
Evet hocam doğru diyorsunuz Android sıkıntı çıkarabiliyor şarjı sömürüyor iOS kullanıyorum Instagram da iyi bir performans yakalıyorum. Ama 4000 TL'ye de iPhone olsa keşke. Anca 2.el.

A52 iyi bir telefon bu bütçede. Epeyden baktımda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı