Harika kameralı telefon önerisi

Bütçe
4000
@BERWAR yanıtlarınız için teşekkürler. Bir de son olarak şu var. OnePlus firması neden orta-üst segment cihazlarında (bazı nord, 8, 7 ve T gibi amiral gemisi ve bir tık altı seriler...) IMX682 yerine IMX586 kullanıyor çok merak ediyorum. Fiyattan kısıyorlar desem cihazların çoğunda OIS var, üst segment çip set kullanıyorlar, kaliteli AMOLED panel ve yazılıma önem veriyorlar ama neden bir nesil eski özellikle düşük ışıkta vasat (genelde yazılım ile çoğu daha yeni kamera sensörüne sahip cihazı geçiyorlar orası ayrı konu) performans sergileyen IMX586 serisinde ısrar ediyorlar aklım almıyor. Aynı hatayı ön kamerada da yapıyorlar. Zamanında birçok orta segment cihazın kullandığı IMX451 sensörünü kullanıyorlar onu da anlamıyorum.
 
Realme 7 kamerası gerçekten çok iyi çevremdeki kişiler bile çok beğeniyor tavsiye ederim ama şu anki fiyatı biraz pahalı olabilir.
 
OnePlus firması neden orta-üst segment cihazlarında (bazı nord, 8, 7 ve T gibi amiral gemisi ve bir tık altı seriler...) IMX682 yerine IMX586 kullanıyor çok merak ediyorum.
Bunu birçok defa eleştirdim IMX586 kullandı diye. Ben şöyle tahmin ediyorum. Önceki modellerinde bu sensörü kullanıyordular ve deneyimleri vardı ve de maliyetten kısmak için böyle bir yol izlediler. 8 serisinde artık kullanmadılar.

IMX586 Redmi Note 8 modelinde bile kullanılan bir sensör, iyi değil kesinlikle. Kamera yazılımıyla, OIS ve yonga ile sensöre yön verdiler.
 
Bütçem 4000₺ civarı. Arkadaşlar şu an Redmi Note 8 Pro var bende. Bu kadar berbat bir kamera olamaz gerçekten. Bana adam gibi hakiki kameralı bir telefon gerekli. Telefonun kamerasının hâli fotoğrafta;
Dibimdeki şeyleri bile çekmekten aciz 🤨.

Gerçekten bu kadar kötü çekmesini beklemezdim. Size bu fiyat aralığında önereceğim telefon bir A32'ye bakın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı