Logitech Destek'ten 4 gündür mail gelmedi

Gregorian

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
246
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar sağlıklı günler dilerim. Logitech M220 Silent faremin aldığımdan beri sensörü sapıtıyordu, bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu. 1 Aralık gibi de hiç çalışmadı, ben de pilini çıkarttım başka pil taktım fakat nafile fareden ışık gelmiyordu. 2 Aralık'ta Logitech desteğe yazdım sorunumu belirttim, fotoğrafları ve faturayı istediler gönderdim. 48 Saat içerisinde size mail gelecek dediler 4 gündür mail bekliyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Logitech diye güvenip aldım şu anda farem yok ve Logitech desteği bekliyorum.
 
Merhaba arkadaşlar sağlıklı günler dilerim. Logitech M.220 Silent faremin aldığımdan beri sensörü sapıtıyordu, bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu. 1 Aralık gibi de hiç çalışmadı, ben de pilini çıkarttım başka pil taktım fakat nafile fareden ışık gelmiyordu. 2 Aralık'ta Logitech desteğe yazdım sorunumu belirttim, fotoğrafları ve faturayı istediler gönderdim. 48 Saat içerisinde size mail gelecek dediler 4 gündür mail bekliyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Logitech diye güvenip aldım şu anda farem yok ve Logitech desteği bekliyorum.

Aldığınız yere başvursanız hani?
Ya da nereden aldınız?
 
Bende eskiden uzun bir süre dönüş alamamıştım. Bu numaradan hala destek veriyorlar mı bilmiyorum ama burada müşteri temsilcisi ile konuştuktan kısa bir süre sonra dönüş almıştım. İsterseniz bir arayın. 0212 900 31 73
 

Yeni konular

Geri
Yukarı