Days Gone alınır mı?

bende de 350 TL var ne alayım aşırı kararsızım :D Days Gone ve Cyberpunk alıp salsam mı başka oyunlar mı baksam bilemiyorum. Hikayeden daha çok oynanışa önem veren biriyim.
 
@DraugRZ Şu sıralar oynuyorum Days Gone'ı. 50 saati aştım ve henüz bitmedi oyun. Şöyle bir yorumum var. Ona göre kararınızı verin derim.

Oyunun hikayesi çok fazla dallanıyor. Yapılan şeyler ise tekdüzeleşiyor. Bazı noktalarda yeni şeyler keşfediyorsun, yapacağın şeyler epey değişiyor ama çok kısa süre sonra yine tekdüze devam. Yan görev desen hiçbir olayı yok. Soru işaretleri de tam komedi. Bir şey olacakmış gibi gidiyosun takibe başlıyosun. 1-2 takibin ardından karşına ya bi adam elinde sopayla sana doğru koşarken çıkıyor ya da tuzağa düşüyosun falan. Muhtemelen oyun bu negatif unsurlardan ötürü sevilmedi. Ha bir de sinematik dışı npc mimikleri üzerinde hiç çalışmamışlar.

Etrafta o kadar düşman varken ölü bir açık dünya yapmışlar. 50 saatlik oyun süresi boyunca motorla karşıma çıkan 1 adam gördüm sadece. Koca haritada bi biz varmışız, diğer herkes kamp alanlarından dışarı çıkamıyor gibi bir hali var oyunun.

Benim sevdiğim kısım ise silah çeşitliliği, seslerin ve grafiğin doyuruculuğu, motor sürüş zevki ve her ne kadar dallansa da hikayenin merak uyandıran vurucu noktaları oldu. Ek olarak beni oyuna en çok bağlayan şey ise gerilimi. Ben gerilimi çok sevmiyorum. Ama bu oyun beni içine çekti. Öyle ki sürüler bile çok germiyor beni. Başlangıçta yusuf yusuf ettim gerçi ama sonradan 1-2 taktikle çözüyorum direkt. Kısacası oynanışı aşırı keyifli.

Oyun başında karakter, özellik olarak bomboş. Hiçbir şey bilmiyor, menzilli silahla ateş edince silah çok sekiyor, koşarken çabuk yoruluyor, motoru da aşırı yavaş. Ancak oyun boyunca seviye yükselterek bu özelliklerini güçlendiriyor ve her bir geliştirmede iliklerinize kadar hissediyorsunuz geliştiğinizi. Bu anlamda tecrübe sistemi cuk oturmuş diyebilirim.
 
Oyunun trailer'ını izleyip hypelanmıştım ama oynayınca öyle olmadı. Oyunun mekanikleri falan çok kötü bence. Açık dünyası idare eder ama zevkli değil. Bence alınmaz.
 
Çok kararsız kaldım arkadaşlar. Şu an Steam cüzdan bakiyemde 79TL mevcut. Envanterdeki (RMR 2020 Altın) stickerleri satarsam eğer oyunu alabileceğim miktara erişebileceğim. Sizce bu stickerleri satıp alınır mı?
Not: Oyun bu ayın 18'inde çıkıyor. Şu an ön sipariş aşamasında.
Korsanı güzel. Ben çok zora gelemediğimden son 2 saatteki 30 dakikalık bir bölümü sevmedim onun dışında çok güzel oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı