Okulda yaşanan kavga sonrası tehdit edilmek

Sen izni olmadan bir kadına dokunmuşsun. O şiddetli tepkiyle tokat atmış. Sen üstüne kızı düşürüp tekmelemişsin, yere düşürülmüş birini tekmelemek, iç kanamadan ölmesine bile neden olabilir? Bence bu bir kadına yapılabilecek en canice şeylerden bir tanesi. Kız ne yapsın teşekkür mü etsin? Biraz da öbür taraftan mı vur desin? Tabii ki anlatacak. Ailene olanı biteni anlat, inşallah onlarda gidip kızın ailesini dövmeye çalışmaz.

Aynısı bir erkeğe kız tarafından yapılsaydı bu kadar tepki vermezdiniz eşitlik yoktur adalet vardır.
 
Yeni sezon yok mu dostum @School Problems
Şaka bir yana merak ettim cidden.
 
Sen izni olmadan bir kadına dokunmuşsun.

Şurada bıraktım desem yalan olur okudum da gerçi. Yani ne desem şimdi sana da ban yemeden sıyrılsam diye düşünüyorum.
 
Sen izni olmadan bir kadına dokunmuşsun. O şiddetli tepkiyle tokat atmış. Sen üstüne kızı düşürüp tekmelemişsin, yere düşürülmüş birini tekmelemek, iç kanamadan ölmesine bile neden olabilir. bence bu bir kadına yapılabilecek en canice şeylerden bir tanesi. Kız ne yapsın teşekkür mü etsin? birazda öbür taraftan mı vur desin? Tabii ki anlatacak. Ailene olanı biteni anlat, inşallah onlarda gidip kızın ailesini dövmeye çalışmaz.
Hocam çok ama çok haklısınız arkadaşa çok kızdım keşke biraz daha sert tekme atsaymış.
 
Kızın tiktoka "sizce ben, beni itip yere düşüren çocuğa anasından emdiği sütü burnundan getirtmiş miyimdir." diye video attığına eminim. Kral salla bir şey olmaz kimseyle muhatap olma, kavga mı ediyorlar bırak etsinler yesinler birbirlerini. Seni ilgilendirmeyen hiçbir kavgaya müdahale etme, yaşlısından gencine yobaz dolu bu ülke sen kavgayı ayırmaya çalışırsın ama başkası senin kavga ettiğini sanır sana odaklanır o yüzden salla gitsin kim kime vurmuş umurunda olmasın.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı