Mavi ekran hatası

Doygunn

Decapat
Katılım
18 Temmuz 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilgisayarım bundan 2 hafta önce nvlddmkm.sys hatasıyla mavi ekran vermeye başladı. Bilgisayarcıya götürdüm ekran kartını farklı sistemde test etti, kullandığım sisteme geri taktı. Derken bir sorunu yok sistemin diye geri yolladı. Şu son 20 dakikada 5 veya 6 kere aynı hatayı aldım bazen Windows'un açılmasıyla mavi ekran veriyor bazen 1-2 saat bekleyerek. Bunun çözümünü nasıl bulabilirim? İnternette bulduğum birkaç yöntemi denedim onlar da fayda etmedi.
 
2 günlük gecikme için üzgünüm. Sürücüyü silip tekrar indirdim ama devam ediyor sorun. Minidump dosyasının linkini şöyle bırakayım ilgilenenlere teşekkürler:
@Ma'at yardımcı olmanız mümkün mü hocam?
 
Son düzenleme:
GeForce GTX 1060 3 GB ekran kartı. Elde ekran kartı yok yarın bilgisayarcıya götürüp baktıracağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözebildiniz mi acaba?

Bilgisayarcıya götürdüm. Daha önce de aynı sebeple götürdüğüm için adam 'ben bununla uğraşmayayım bir şeyler yaparım sorun düzelmezse ücret almam boşa uğraş olur' gibi net bir açıklamayla evime yolladı. Döndüm PSU'yu tekrar fişe taktım o günden sonra hiç sorun olmadı. Olay günlüğünde de sistemin düzensiz elektrik almasından dolayı kendini resetlediğini belirtiyor. Sorun tekrar olursa uğraşırım sanırım ama şu anlık yok.
 

Geri
Yukarı