Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

  • Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 5B
Windows 11 her ne kadar yeni bir işletim sistemi olsa da henüz giderilememiş bugları bulunuyor. Güncellemeler ile bunları daha halletmediler, eksik olan özellikleri de var. Mesela sürükle bırak gibi, daha zamana ihtiyacı var 2022'nin sonlarına doğru işletim sisteminin sağlıklı çalışacağını düşünüyorum. Temiz kurulum yapmak her zaman daha kârlıdır, yükseltme yapıldığında bir süre sonra bilgisayarda yavaşlamalar görülmektedir.
 
Windows 11'de oyun açılım süreleri uzun. Şahsen benim için öyle oldu. Özellikle CS:GO menu açılma süreci 50 saniye, Nvme SSD'nin içine kurulu olmasına rağmen. Windows 11 görüntü olarak beni çok tatmin etti. Masaüstü performans, Windows açılım süresi çok iyiydi. Fakat oyunların geç açılması ve Windows gecikme değeri Windows 10'a göre daha yüksek olmasından dolayı daha stabil olması için beklemeye, ve tekrar Windows 10'a geri dönmeye karar verdim.
 
Bende Windows 10 her güncellemeye yaptığımda AMD Radeon Software siliniyordu 11'de bu sorun gitti. FPS'de de biraz artış oldu. Bence denemelisin en kötü.

İşte bunu duyduğuma sevimdim, bende bu sorundan muzdaribim. Hala Windows veri tabanına Radeon Software güncel sürümünü yüklemediler diye Windows ve AMD e-postalar atıyordum.
 
İşte bunu duyduğuma sevimdim, bende bu sorundan muzdaribim. Hala Windows veri tabanına Radeon Software güncel sürümünü yüklemediler diye Windows ve AMD e-postalar atıyordum.
Bende bayağı yazdım ama net çözüm bulamamıştım W11'e geçtikten sonra bir defa kendi hatamdan dolayı yeniden yükledim ondan sonra bir daha yapmama gerek kalmadı.
 
Bence daha beklenmeli. En azından programların uyumlu olmasını ve stabil hale gelmesini beklemek gerek diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı