Herhangi bir bankacılık verim yok bilgisayarda format atmam gerekir mi?Trojan-banker programları, çevrimiçi bankacılık sistemleri, e-ödeme sistemleri ve plastik kart sistemleri ile ilgili kullanıcı hesap verilerini çalmak üzere tasarlanan bir virüstür. Veriler daha sonra virüsü kontrol eden kötü niyetli kullanıcıya iletilir.23 Ara 2020
Galaxy ace bir telefonum vardı ona rom atmak için bir siteden program indirmiştim exe dosyasını açınca dosya kayboldu bende bozuk dosya diyip silmiştimVirüsü nerden bulaştırdığını biliyor musun bu arada ? Bulaşılanların %1'i Türkiye'denmiş hangi dosyadan bulaştı bu sana ?
önce son indirilenler dosyasını sil sonra geri dönüşüm kutusunu dök sonra bak hala duruyorsa format şart ben formatın eşiğinden döndümHerhangi bir bankacılık verim yok bilgisayarda format atmam gerekir mi?
Galaxy ace bir telefonum vardı ona rom atmak için bir siteden program indirmiştim exe dosyasını açınca dosya kayboldu bende bozuk dosya diyip silmiştim
Hocam aklınızda bulunsun rom atılırken tek odin gerekiyor program olarak. Ayrıca antivirüs kullanmanın önemi burada. Umarım bir daha yaşamazsınız. Kaspersky ile taratın temizlediyse sıkıntı yoktur.Herhangi bir bankacılık verim yok bilgisayarda format atmam gerekir mi?
Galaxy ace bir telefonum vardı ona rom atmak için bir siteden program indirmiştim exe dosyasını açınca dosya kayboldu bende bozuk dosya diyip silmiştim
Dosya budur. Yani zaten şüpheli duruyordu ama aman nolacak diyip açmıştımVirüsü nerden bulaştırdığını biliyor musun bu arada ? Bulaşılanların %1'i Türkiye'denmiş hangi dosyadan bulaştı bu sana ?
Zipleri tarayamadığını bilmiyordum hocam teşekkürlerAntivirüsler şifreli zipleri tarayamıyor ona da dikkat edin bilerek yapmışlar zaten. Hem de açtıktan sonra direkt kapanması insanın aklına kendinde bir sorun varmış havası veriyor hepsini bilerek yapıyorlar. Bundan sonra bu tür dosyaları açmadan önce tararsan bir daha hiçbir şey bulaştırmazsın kafan rahat olur.
Zipleri tarar ama şifreli olanları tarayamaz. Bilerek şifre koymuşlar.Zipleri tarayamadığını bilmiyordum hocam teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.