Saç boyamak okulda sıkıntı yaratır mı?

Esezdi

Centipat
Katılım
30 Temmuz 2021
Mesajlar
39
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Saç boyamanın disiplin sebebi olduğunu bile bile saçımı mora boyadım (erkeğim). Patlıcan moru gibi çok koyu bir ton zaten saçımın ön kısmını boyadım belli oluyor ama sıkıntı çıkarırlar mı? Ortaokuldayım şu saçma sapan disiplin kurallarından bıktım artık okuldan falan attırıyorlarmış duyduğuma göre.
 
Ben liseye gidiyorum fakat saçını boyayan bir arkadaşımı okula almamışlardı, çocuk saçını siyaha tekrar boyatıp geri gelmişti okula.
 
Erkekler okul ortamlarında köylülerin bir takım söylemlerine maruz kalıyor. Saçını boyatirsan suç, uzatırsan suç, renkli bir şey giysen suç, kısaca her şey suç okul ortamında erkekler için. Bir saç uzatmaya bile tonla şey söylenilen yöneticilerinin köylü olduğunu düşündüğüm devlet okullarında her şey olabilir saçını boyattın diye.
 
Resmi Gazete'nin 4.maddesinin, (e) bendinde açıkca bu durumun yasak olduğu belirtilmiştir.
Linke giremeyip kısaca bakmak isteyenler için;

1642358348161.png
 
‏‏‏‏‏‏‏‏
Resmi Gazete'nin 4.maddesinin, (e) bendinde açıkca bu durumun yasak olduğu belirtilmiştir.
Linke giremeyip kısaca bakmak isteyenler için;

Eki Görüntüle 1272263
buna göre aslında türban başörtüsü vs bunlarında yasak olması gerekiyor ama özgürlük adı altında gayette takıyorlar onlara bakmayıp bize niye karışıyorlar eğitimi amacından çıkardılar asker ocağındayız sanki
 
Son düzenleme:
Bundan MEB'in haberi var mı🤣

Aklımdan geçen yorumları keşke yapabilsem ama tutuklanmayı pek istemiyorum :D

‏‏‏‏‏‏‏‏

Buna göre aslında türban başörtüsü vs bunlarında yasak olması gerekiyor ama özgürlük adı altında gayet de takıyorlar onlara bakmayıp bize niye karışıyorlar eğitimi amacından çıkardılar asker ocağındayız sanki.

Değişik mevzular aslında eskiden yasaktı sonra dediğiniz gibi özgürlük adı altında devlet dairelerinde bıyığa izin verdiler, başörtülü kadınların da girilmesine izin verildi gibi gibi din siyasetleri yapılmaya başlandı. Zaten gerisi malum :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı