Discord'da Atatürk'e küfür eden kişiyi şikayet edersek sonuç çıkar mı?

Ses kaydıyla kanıtlaman zor. Ayrıca ses kayıtları artık delil sayılmıyor diye biliyorum.
Tekrarı olmayacak, başka zaman başka şekilde ispatlanamayacak bir şeyse telefondaki ses ve görüntüler(whatsapp mesajlarının ekran görüntüsü ya da videolar vs.) de delil olarak sunulabilir. Fakat bu konudaki olayda dediğin gibi sayılamaz bile.
 
Sebep yok, diyelim Atatürk'ü sevmiyorsun. Sorun yok, herkes sevmek zorunda değil ama bunu fiile dökmek yanlış. Atatürk bizim atamızdır. Sevmeyebilirsin, ancak hiç kimseye küfür, saygısızlık yapmamalısın ne olursa olsun.
Bana göre sevmeyenin de bu topraklarda yaşamaya hakkı yok. Adam(!) Atatürk'ü sevmiyor ama Cumhuriyet nimetlerinden sonuna kadar yararlanıyor. Özellikle Atatürk'e küfür eden ve sevmediğini söyleyen kadınlara daha çok şaşırıyorum. İran Arabistan gibi memleketlerde recm edilmek hoşlarına giderdi belki de.
 
Bu dediğiniz cümle yanlıştır. Şöyle ki kişinin elinde olmayan sevip sevmeme duygusunu bir suçluluk sebebi olarak göremeyiz.

Ben de onu diyorum işte, sevmiyorsa zorla tutan yok. Kimseyi zorla sevdiremezsin, bunda hemfikiriz. Ama hem sevmeyip hem oy kullanma, kadınların seçme ve seçilme hakkı v.b mevzulardan yararlanabiliyorsa, o insan benim gözümde ikiyüzlüdür. Desteklediği rejimin olduğu ülkelere gidebilir.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı