Windows 11'e nasıl geçilmeli?

Enes28x

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2021
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce Windows 11'e şu an geçilir mi? Ve geçilirse hangi yol daha iyi olur?(temiz kurulum ve Windows Update)
Benim şu an sistemim Windows 11 destekliyor gözüküyor ve Windows Update de Windows 11'e güncelleme var.
 
Peki geçersem Windows 10 lisansı gider mi ve hangi yöntem ile geçmem daha iyi olur?
Gitmez. Temiz kurulum yapabilirsiniz. Şahsen ben Windows 11'e geçip geri Windows 10'a döndüm. Bana kullanışsız geldi ve performans sorunları, Youtube'da video izlerken ekranın bi anda renk değiştirmesi gibi sorunlar yaşıyordum. Tabi bu kişiden kişiye değişir belki siz çok beğenirsiniz.
 
Peki geçersem Windows 10 lisansı gider mi ve hangi yöntem ile geçmem daha iyi olur?

Etkin Windows 10 lisansınız varsa Windows 11'de etkin olarak gelecektir. Windows Update üzerinden güncelleme geldiyse oradan yapmanızı tavsiye ederim. Yoksa Windows 11 yükleme yardımcısı kullanabilirsiniz.
 
Muhtemelen normal şekilde lisans geçer. Sadece ISO dosyasını flash belleğe Rufus ile yazdırıp veya kendi aracısı ile yüklendikten sonra bu bilgisayarı yükselt yaparsan normal şekilde lisans geçmesi lazım.
Gitmez. Temiz kurulum yapabilirsiniz. Şahsen ben Windows 11'e geçip geri Windows 10'a döndüm. Bana kullanışsız geldi ve performans sorunları, YouTube'da video izlerken ekranın bir anda renk değiştirmesi gibi sorunlar yaşıyordum. Tabii bu kişiden kişiye değişir belki siz çok beğenirsiniz.

Açıkçası ben sızdırılan sürümden itibaren 1 2 ay boyunca kullandım sorun yaşamadım. Hem i5 11400F sistemimde hem de Ryzen 3 3100 sistemimde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı