Bir kulaklığa 1500 TL bayılmak akıl kârı mı?

Parası olan değil 1500, 15000 TL'lik bile alır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruyu soruyor olmamız bütçenizin rahatlıkla böyle bir kulaklık alamayacağı fikri uyandırdı bende. Eğer bütçeniz zorlanacak veya farklı şeylerden feragat etmeniz gerekecekse yapmayın. Eğer rahatlıkla alabiliyor ve ödeyebiliyorsanız daha kaliteli bir müzik dinlemek elbette daha iyi olur. Xiaomi Piston 2 kulaklıkla başladım şu an Galaxy Buds Pro kullanıyorum ve her kulaklık değiştirdiğimde kalitede yükseliş oldu.
 
Kz güzel ucuz iem kulaklıklar üretiyor da tam olarak in ear monitor sayılmaz fiyatına göre iyi olduğu için insanlar öve öve bitiremiyor 20 30 dolara kz alıyorlar 20 30 lira yani en üst modelini aldım birkaç kere, çıkar çıkmaz kz zs10 kullandım, kz zsx aldım iki tane, 50 60 dolara göre değerlendiriyorlar. Bir kulaküstü tam boyutlu hd600s le yada akg k712 ile değerlendirmenin anlamı yok kulak içi olduğu için.

Takstar pro 82 kullandım fiyatına daha demin baktım 1450 tl olmuş, 1450 tl verilir mi bilmiyorum ben kullanırken 600 küsür tlydi herşeyin fiyatı arttığı için takip etmek çok zor.
Ben akg k240s ve akg k712 pro kullanıyorum uzun süre superlux hd669 kullandım. Bu işin sonu yok iyi mal eşittir iyi para.
Kesinlikle, bir kafa üstü kulaklıkta mesela kulak içi KZ'den daha fazla sahnesi var. Elma ve portakal mantığı.
 
Pro 82 almalı. Bulunabilirse HD 8. Araştırdım, yeteri kadar sevgi almamış kulaklık gibi görünüyor, potansiyeli var. Ama eski artık.
Veya M40X.

Hocam şu linke bakar mısınız? Sizce çakma mı bu ürün?


Ben de kulaklık alacağım.
 
Merhaba arkadaşlar, konuyla alakasız ama aynı kulaklıktan bende de var. Jakı ucuna kadar takınca ses gelmiyor, arızalı olabilir mi?
Belki jakta değil girişte sorun vardır başka bir kaynakta dene.
Hocam şu linke bakar mısınız? Sizce çakma mı bu ürün?


Ben de kulaklık alacağım.
Pro 82'nin çakmaları var, dikkat edin aliexpressten yorumlara bakıp alabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı