TYT kitapları nereden alınabilir?

Rica ederim. Orta kaynak olarak 3D önerebilirim kendim de neredeyse tüm derslerini çözdüm gerçekten kaliteli. Sorular kolay orta zor olarak her testte ayrılıyor çözemediklerinin de güzel video çözümleri var. Bence 70 günde hepsini bitirmeye çalışma zor olur zaten zamanın bol, önce Türkçe ve Matematiği bitir ki bu süreçte bence bitirebilirsin. Türkçe için 3D'nin dil bilgisi kitabını bir de Karekök Yayınları'nın paragraf kitabını hakkını vererek bitirirsen bence çok katkısı olur. Matematik için de 3D'nin TYT kitabını bitirirsen bayağı gelişirsin ama çözerken bazen zorlanabilirsin belirteyim. Geometri için de Karekökün geometri kitabı çok güzel hem normal hem de yeni nesil sorular var. Dediğim gibi bence bu kitapları bitirmen yeterli olur Sosyal ve Fen'i de zamana yayarsın o süreçte de Matematik ve Türkçe denemeleri çözersen çok iyi olur.
Eğer Fen'e de başlamak istiyorum dersen 3D yerine üstte bir arkadaş Aydın Biyotik gibi yayınları söylemiş onlar Fen için daha kaliteli onlara bakabilirsin.
 
Reis zaten evdeyim ya ondan 9’u da 10‘u da bitireyim diyorum.Yazın da 11 i bitiririm çünkü açık öğretimdeyim daha iyi olmaz mı ?
Bence bu kadar kısa sürede bu kadar fazla konu bitireceğine biraz daha ağırdan al. TYT'yi yazın sonuna kadar çok güzel şekilde bitirebilirsin. Ondan sonra da TYT için sadece deneme çözersin ve 11'e sağlam bir şekilde başlarsın. Çünkü 11. sınıfı iyi öğrenebilmek için 9 ve 10. sınıf temelinin sağlam olması gerekiyor, konu tamamen bağımsız olsa bile sorularda birleştirilip gelebiliyor. 12. sınıf konuları için de 9 10 ve 11. sınıf derslerinin iyi olması lazım. Bu yüzden bence daha yavaş ama sağlam git.
 
Burayada yazabilirsin hocam.
Öncelikle fen lisesindeyseniz 12.sınıfta geçin liseniz iyi bir Anadolu lisesiyse yine 12 de geçin.12 de geçmek gerçekten çok mantıklı ama işte sen evde kendine bir düzen kurabilecek misin ? Rehavete kapılmadan çalışacak mısın bunlar evet ise ki lisenizin kötü bir lise olduğunu varsayıyorum benimki gibi.Her zaman geçebilirsiniz ama ben dershane gideceğim şubatın başından itibaren falan filan ama istersen burdan sohbet edebiliriz sormak istediğin sorular varsa cevaplayabilirim.
 
Allah razı olsun. Sayısal alan seçtim gayet düzenli disiplinli bir okuldayım durum iyi ama zamanı ayarlayamıyorum o konuda sıkıntım var. Eve geliyorum saat 5 olmuş çok çabuk geçiyor.
Evet gerçektende öyle ama işte ben 8.sınıfta bir rahatsızlık geçirdiğim için LGS’den 360 aldım nitelikli bir okula gidemediğim için bu kararı aldım.Kaçıncı sınıfsınız ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı