Palit NVIDIA GeForce RTX 3070 Gaming Pro V1 15.700 TL!

Sekar

Hectopat
Katılım
4 Temmuz 2019
Mesajlar
1.162
Çözümler
3
Yer
Kahramanmaraş
Linkte görünen fiyat 16200, sepete eklenildiği an gelen indirimle 15.700 TL oluyor. Satıcısı ise gayet güvenilir görünüyor, kaçırılmamalı.

 
@Khaleesi Targaryen Kısa vadede ben de öyle düşünüyorum. Sabit kur ve madencilikte düşen talep ortada. Uzun vadede aynı ya da yukarı çıkabilir. Şu anki gidişat düşüşü gösteriyor. Babasının hayrına da yapmıyorlar elbette. Olması gerekenin çok üstünde bu kurda bile.

Ayrıca, bir serzeniş olsun bu diyeceklerim. 2014 yılında ünversitede okurken arkadaşlarım GTX 970 alıyorlardı. (Bu karta hala da gıcığım sırf alamadım için.) O zaman da tek gelirim KYK kredisiydi ve ödemesi beni zorlayacaktı. Şimdi yıllardır çalışan biriyim ve görece yetkin de biriyim. Buna rağmen hala alamıyorum. Düşünün ki ben bunca senemi sadece yerimde saymakla geçirmişim. :) Başkaları ne yaptı kim bilir.
 
Son düzenleme:
BTC bugün bir günde %11 değer kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor. Bu hızda tekrar düşer mi belli olmaz ama Rusya'dan sonra Avrupa'da da yasaklamalar gelirse iş çözülür gider gibi. Ben olsam şimdi acil ihtiyacım yoksa almazdım. Ama yarın dolar 30 olur bu fiyatlara bile bulamazsanız suçlusu ben değilim. Yatırım tavsiyesi değildir :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı