TUF B450-PRO Gaming USB'ler temassızlık yaptırıyor

rmelihr

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2014
Mesajlar
263
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, TUF B450 Pro anakart sahibiyim. Anakartımın arkasında 2 adet USB 3.1 gen 2 port bulunuyor, bu portlara Wi-Fi adaptör taktığım zaman bir geliyor bir gidiyor SteelSeries Wi-Fi mouse taktığımda bir geliyor bir gidiyor fakat klavyemi hard diskimi ve USB belleğimi taktığım zaman sorunsuz kullanıyorum. Bunun sebebi nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Restart sonrası veya PC'yi açtığımda faremi görmüyor çıkarıp takıyorum tekrar görüyor böyle bir sorun mu var senin de.
 
Restart sonrası veya PC'yi açtığımda faremi görmüyor çıkarıp takıyorum tekrar görüyor böyle bir sorun mu var senin de.
hayır gen 2 portumda wifi dongle takıyorum pc bir görüyor bir görmüyor kendi kendine geliyor gidiyor fakat hdd taktığımda sorun yok klavye taktığımda sorun yok acaba desteklememe gibi bir durumu varmıdır bu usb girişlerin.
sanırım sorun wifi dongleda çünkü 2.0 girişlerinede taktım wifi dongle ondada bir okudu bir okumadı diğer tüm usb girişlerine ne takarsam takayım okuyor.
 
Son düzenleme:
Hayır gen 2 portumda Wi-Fi dongle takıyorum PC bir görüyor bir görmüyor kendi kendine geliyor gidiyor fakat HDD taktığımda sorun yok klavye taktığımda sorun yok acaba desteklememe gibi bir durumu var mıdır bu USB girişlerin.
Sanırım sorun Wi-Fi dongleda çünkü 2.0 girişlerinede taktım Wi-Fi dongle onda da bir okudu bir okumadı diğer tüm USB girişlerine ne takarsam takayım okuyor.

Wi-Fi dongleda sıkıntı yok o sorun bende de var, benim 2 gen 2 portum var ilkine fare ikincisine klavyeyi taktığımda sapıtmaya başlıyor yanıp sönüyorlar çalışmıyor sonra yerlerini değiştiriyorum 1 ve 2 diye düzeliyor ve sonraki açılışta PC faremi görmüyor fareyi yerinden çıkarıp tekrar aynı yere takınca çalışıyor arızalı olan port sanırım BIOS güncellemesiyle başlamıştı bende.
 

Geri
Yukarı