Kurye motoru önerisi

Merhabalar, kuryede kullanmak için motor arıyorum. Pek motordan anlamıyorum hangi tip ehliyet gerek vs. b tip ile kullanılan varsa tercihimdir, olmuyorsa a2'ye başvururum.
Olabildiğince ucuz/yeni bir şey arıyorum ne kadar mümkünse artık 😬

Motor da yeni başlıcaksanız A1 ehliyeti almanız gerekiyor eğer A1 ehliyetiniz varsa A2 ehliyetini alabilirsiniz ben öyle yaptım çünkü.
 
Motor da yeni başlıcaksanız A1 ehliyeti almanız gerekiyor eğer A1 ehliyetiniz varsa A2 ehliyetini alabilirsiniz ben öyle yaptım çünkü.
Öyle bir şey yok direkt A bile alabiliyorsun. Ben de A2'den yazıldım mesela, yaşım tutmuyor diye.
 
@egearda123 A2 ehliyet alabilmek için A1'e sahip olmanız gerekmiyor. Direkt A2 alınabiliyor.

Öyle bir şey yok, direkt A bile alabiliyorsun. Ben de A2'den yazıldım mesela, yaşım tutmuyor diye.
Direkt A sınıfı ehliyet alabilmek için 24 yaşını doldurmak gerekiyor. 24 yaşından küçükseniz en az 2 sene A2 ehliyet sahibi olmanız gerekli.
 
Öncesinde yaşım tutmadığını belirttim anlaşılması kolay değil ama cümle aldığınız kısımdan ibaret değil.
Mesajınızın tamamı dikkate alsak yine de yanlış yönlendiriyor, bir farkı yok. Konu sahibinin yaşı belli değil, direkt A alıp alamayacağı bilinmiyor. Siz "direkt A bile alınabiliyor" yazmışsınız. 20 yaşından büyükse 2 senelik A2 ehliyet sahibi olmalı ya da direkt alabilmek için 24 yaşında olmalı. Mesajınız konu sahibine ya da konuyu ziyaret edecek kişileri yanlış/eksik yönlendirmeye açık. Neyi diretiyorsun onu anlamadım. :)


Yalan yok sonuçta 24 yaşında veyahut 2 yıllık deneyimle A sınıfı ehliyet alınabiliyor. 😂
A sınıfı ehliyet alınamıyor demedim ki. :) A sınıfında A1 ve A2'nin aksine şartlar var. 24 yaşından küçükse en az 2 sene A2 ehliyet sahibi olması gerekli bu da "direkt" alınamadığını gösteriyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı