En fazla 5500TL'ye masaüstü sistem önerisi

Ben de öyle düşünüyorum. Apu sistemlerde VRAM mantığında ram tüketeceği için 16GB almam gerekli, bu da bütçemi aşıyor. En iyisi şu an için Aizen GP18 i5-3470 8 GB 500 GB HDD 4 GB 21.5" W10 Oyuncu Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri bunu almak gibime geldi. Eğer olursa tekrar bir yerden elime para geçerse bu sistemi satıp, düzgün bir bilgisayar toplamak isterim.
Hocam işinize karışmak gibi olmasın da pişman olabilirsiniz. 5500 e daha düzgünü bulunabilir. Donanımı (mouse,klavye, vs.) da yavaş yavaş 2. elden dizersiniz. Geç olsun güç olmasın diye düşünüyorum ben ama yine de siz bilirsiniz.
 
@Mert Atakann, bende ikinci elden yanayım bu bütçede fakat arkadaş istemiyor.
Başka şehirlerden 2.El alabilirim açıkçası kargo ile ama yardımcı olan pek yok.
@Kirayu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Biliyorum ama 5500TL'ye alınabilecek en iyi sistem için yardım istiyorum sadece öneri vermenizi.
 
Hocam kesinlikle Turbox, Izoly gibi markalardan almayın o fiyata çok güzel ikinci el bilgisayarlar var sahibinden veya Letgo üzerinden alabilrsiniz.
 
O PC üzerinde bulunan PSU şu anki bilgisayarım üzerinde kullanıyorum sıkıntısını görmedim. Neden herkes patlar diyor pek anlayabilmiş değilim açıkçası. Çoğu arkadaşım Turbox gibi markalar kullanıyor. Çoğu 2 yıldan fazla süredir kullanıyor ve arıza durumu gibi şeyler duymadım hiç. APU sisteme bir 8 GB RAM daha alırsam bütçemi aşıyor. O yüzden aizen markasının bilgisayarını alacağım.

Aldığınızda söyleyin etrafınızdaki evleri boşaltalım patlarsa atom bombası etkisi verir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı