God of War (2018) çok sıkıcı

Oyunun savaş mekanikleri benim çok hoşuma gitti. Normalde hikayesi çok saçma geliyor, evet. Bir de fazla puzzle var. Bunların dışında oyun güzeldi. Bu arada oynadığım ilk God Of War oyunu. Öncekileri YouTube'dan izleyerek bitirdim.
 
Oyun sana hitap etmiyor demek ki. Benim ilk oynadığım PS Exclusive oyundur ve şu anda da favorimdir, bu kadar mükemmel bir oyun muhtemelen çok az oynamışımdır. Çok fazla oyun oynadığım da söylenemez ama bu oyun gibileri de nadir karşıma çıkar diye düşünüyorum.Ortalamanın çok üstünde bir oyun.

Ama dediğim gibi, zevkler ve renkler farklıdır, herkes beğenecek diye bir kaide de yok. A kişisi beğenir, B kişisi beğenir ama C kişisi beğenmez. Bu kadar.
 
6-7 saat oynadıktan sonra iade almazlar ki. Ayrıca oyun taş gibi. Daha başlarındasın. Biraz zaman verirsen oynadığın en iyi oyunlardan birisi olacaktır.
Zaman vereceğim hocam eğer aynı şekilde devam ederse bırakacağım.
Hele bir bitir de öyle yorum yap. :D
Umarım bitene kadar dayanabilirim hocam.
 
Zevkli hocam fakat hikaye beklentimi karşılamıyor sadece karımızın küllerini dağdan dökmek olmamalı amaç.
Hikâyeye kül serpmekten ziyade baba-oğul yolculuğu olarak bak. Asıl olay da bu zaten. Atreus yol boyunca değişimler geçiriyor. Kendisiyle taban tabana zıt olduğu zamanlar oluyor.

Ayrıca bende bugün bitirdim oyunu. Ve GoW'un asıl olayı hikâye değil. - Finaldeki bazı olaylar Ragnarök için meraklandırdı beni, yalan söylemeyeyim - Asıl olayı savaş mekanikleri bence. Sırf biraz daha savaşayım diye oyunu platinlemeye çalışıyorum şu an.
 
Oyunun savaş mekanikleri benim çok hoşuma gitti. Normalde hikayesi çok saçma geliyor, evet. Bir de fazla puzzle var. Bunların dışında oyun güzeldi. Bu arada oynadığım ilk God of War oyunu. Öncekileri YouTube'dan izleyerek bitirdim.

Hocam puzzle kısmına katılıyorum oyunun süresini uzatmak amacıyla her yere puzzle koymuşlar. Tomb Raider oynar gibi hissettim kendimi.
 

Geri
Yukarı